Copy
Nieuwsbrief oktober 2015 Stichting The Dreamery Foundation
View this email in your browser
Wij zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Laurens de Groot!
Stichting The Dreamery Foundation gaat een nieuwe uitdaging aan, namelijk een uitgebreid lesprogramma ontwikkelen voor Stichting Shadowview. Het doel is om het bewustzijn ten aanzien van het belang van natuurbehoud en bedreigde diersoorten te vergroten van Nederlandse basisschoolleerlingen. Wij gaan dat in samenwerking met Laurens de Groot, oprichter van Stichting Shadowview, doen. "Ik vind het super dat The Dreamery dit voor ons gaat doen. Ik krijg veel aanvragen van scholen en kinderen om iets te komen vertellen of voor materiaal om bijvoorbeeld een spreekbeurt te ondersteunen. Door straks meer continuïteit  aan te kunnen bieden ga ik er van uit dat het voor de leerlingen nog meer gaat leven", aldus Laurens de Groot. Binnenkort meer!
 

Het was tijd voor een feestje......

Op dinsdag 29 september vond ons 1-jarig verjaardagsfeestje plaats bij restaurant 'Aan de Zweth' in Schipluiden. Met een grote glimlach kijken wij terug op dit geweldige samen zijn met veel betrokken en inspirerende mensen. Steven Schuurman, oprichter van The Dreamery Foundation, sprak een mooi welkomstwoord en maakte onze nieuwste samenwerking bekend.
 
Heleen Terwijn, oprichtster van het al 18 jaar succesvolle IMC Weekendschool, vertelde vol passie over waarom het zo belangrijk is dat leerlingen geïnspireerd worden door enthousiaste professionals.
Vol trots en passie vertelde Laurens de Groot over de nieuwe samenwerking tussen zijn stichting Shadowview en The Dreamery Foundation.
Er vond veel interactie plaats tussen alle genodigden wat heeft gezorgd voor een groot samenhorigheidsgevoel! Op naar een vruchtbare toekomst waarin wij uitkijken naar succesvolle samenwerkingen met als doel bij te dragen aan de ontwikkeling en een positief toekomstperspectief van kinderen in het Nederlandse basisonderwijs.
5 november start Project IMC Basis Delft
 
Op 5 november start Project IMC Basis Delft op basisschool 'De Horizon' met het thema journalistiek. De kinderen gaan samen op ontdekkingsreis met journalisten en redacteuren van de Delftse Post in het de journalistiek! Benieuwd naar de ontwikkelingen? Dan kun je ons volgen via:
 
Facebook
Twitter
Website
Jij kan ook nog mee doen door te komen vertellen over jouw passie en vakgebied! Inspireren en delen door de leerlingen te laten ervaren wat jou vak inhoudt! 
Praktisch:
- Een donderdagmiddag in de klas 12.30 - 15.00 uur (verhaal en activiteit)
- Wanneer mogelijk gekoppeld aan een bedrijfsbezoek
- In samenwerking met projectleider en veel ruimte voor eigen invulling
- Voorbereiding en nabespreking +/- 45 minuten

 
Doe ook mee en draag bij aan het zelfvertrouwen en een positieve toekomst van kinderen!
info@dreamery.org
    
 


DREAM. BELIEVE. ACT.
 
 
Copyright © 2015 Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.

Our website is:
www.dreamery.org

Our mailing address is:
info@dreamery.org

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list