Copy
View this email in your browser
De kinderboekenweek komt er aan. En er wordt al flink gestart met de voorbereiding op scholen, bibliotheken en boekenwinkels. Ik heb weer een aantal tips voor je op een rij gezet. En jullie weten al met welke winactie we morgen gaan starten! Doe je ook mee?
In de vorige nieuwsbrief heb ik jullie kennis laten maken met mijn themapagina over de Kinder-boekenweek. Inmiddels is er een blog bijgekomen. Hier vind je bijpassende boekentips, apps en interessante websites. 
Een nieuwe review op mijn site. Deze keer over het boek 'Kinderboerderij' geschreven door Betty Sluizer. Dit is een prentenboek, geschreven op rijm. Kinderen maken kennis met de dieren en mogen raden over welk dier het gaat. Aanrader voor peuters en kleuters. Op deze pagina vind je ook nog een link naar lesmateriaal, downloads en meer bij thema 'Kinderboerderij'. 
Morgen starten we weer met een nieuwe winactie! En jullie maken uiteraard ook kans en kunnen nu al meedoen. We verloten drie keer de app 'Robots', deze leer-zame app bestaat uit zes verschil-lende spelen met rekenkundige begrippen. Gemaakt door juf Marije en Kleuteruniversiteit. Wil je ook meedoen? Stuur dan voor 1 oktober een mail o.v.v. 'Winactie Robots'.
Iedere dag zijn er mooie apps tijdelijk gratis of afgeprijsd. Vandaag zijn dat onder andere: Toca Hair Salon 2, Tiny Builders en Pepi Garage. Ontdek zelf nog veel meer gratis apps!
Tip: open de website op de iPad, dan kun je de apps direct downloaden via de App Store button!
Uitgeverij Gottmer heeft weer een 'digi' uitgebracht. Ook in dit online magazine wordt er aandacht geschonken aan 'Raar maar waar!' en komen er een aantal websites aan bod, onder andere mijn website. En dat vind ik uiteraard heel bijzonder! Veel leesplezier.
De herfst is weer begonnen. Buiten begin je dit al goed te merken. Vallende eikels en walnoten, regenbuien, maar gelukkig laat de zon zich ook nog regelmatig zien. Ook over de herfst is er een themapagina.In de volgende nieuwsbrief vertel ik je meer over een blog met herfst tips voor in de klas en thuis.
Copyright © 2015 Susan Spekschoor, All rights reserved.