Copy
View this email in your browser
Nu alles rondom mijn website klaar is, had ik nog één wens: een nieuwsbrief! En ook die staat nu voor jou klaar. De eerste nieuwsbrief met tips voor kinderen en onderwijs, over apps, ebooks en meer. Inclusief een mooie winactie! 
Via Twitter kwam ik aanraking met Tiggly. Tiggly is een Amerikaans product voor kinderen van twee tot acht jaar. Zij hebben interactieve materialen gemaakt voor de iPad: Tiggly Counts, Tiggly Words en Tiggly Shapes. In deze nieuwsbrief wil ik je kennis laten maken met Tiggly Shapes. Lees meer.

 
In samenwerking met Telekids Boeken breng ik twee keer per maand een ebookreview uit. Deze maand zijn dat 'Spekkie en Sproet, een gevaarlijk knalfeest'. Geschreven door Vivian den Hollander. En 'Lieke in de hoofdrol' van Jette Schröder. Twee mooie boeken om (voor) te lezen.

 


De één is begonnen met school, de ander bereidt zich voor of geniet nog even van de vakantie. Heb je een iPad in de klas en ben je op zoek naar educatieve apps voor de start van het schooljaar? Kijk dan eens op mijn nieuwste blog.

 


Ben je al bekend met de apps van uitgeverij Gottmer? Van interactieve prentenboeken tot woordenschat. Het zijn prachtige apps. De hele maand augustus betaal je geen € 3,99 of € 2,99 maar € 0,99! Bekijk een overzicht van alle apps op deze pagina


Win app 'Prins Bof en de magie van leren lezen'! Ontdek en oefen met letters, woorden en zinnen. In deze app kunnen kinderen luisteren naar het verhaal van de kleine prins Bof die op een magische manier leert lezen. Wil je ook kans maken? Stuur voor 29 augustus een mail naar info@susanspekschoor.nl o.v.v. Winactie 
 


Wil je na de vakantie nog verder met thema Zomer? Kijk dan eens op deze pagina met lesideeën, gratis downloads, apps, muziek, ebooks en meer.  
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Susan Spekschoor, All rights reserved.