Copy
View this email in your browser
Hebben jullie ook zo genoten van de vakantie? De laatste weken van dit schooljaar zijn begonnen. Wat gaat het ieder jaar toch weer snel. In deze nieuwsbrief vertel ik jullie meer over Rekentuin (en de winactie!), Marbotic Letters, een mooi kinderboek en nieuwe (ook gratis) apps. Veel leesplezier!
Vandaag heb ik een nieuw blog geplaatst. Deze gaat over Rekentuin. Voor veel leerkrachten misschien wel bekend. Ook geschikt voor thuis! Een prachtige leeromgeving met meer dan 20.000 opgaven. Geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Lees hier meer. 
Binnenkort een leuke winactie! Volg mij op Twitter of Facebook en je weet wanneer.
 
Vandaag is de leuke app 'Dr. Panda Speelgoedauto's' gratis! Snel downloaden dus. Verken vier enorme steden en bestuur meer dan 20 verschillende auto’s, trucks en boten. Prachtige app, zonder gesproken taal. Geschikt voor iPad en iPhone. Bekijk hier meer (tijdelijk) gratis apps. 

 
Ken je de apps van My PlayHome nog? Ik schreef er al eens een blog over. De makers hebben een nieuwe app uitgebracht: 'My PlayHome Hospital'. Een prachtige app, zonder gesproken taal. Het kind bepaalt het spel en het verhaal. Lees hier meer en bekijk de trailer.

 
Misschien komt de Marbotic jou wel bekend voor. Dat zou kunnen, want ik heb de Marbotic Numbers al eens uitgelicht in een nieuwsbrief. Deze keer een nieuw blog over de interactieve letters van Marbotic voor de Nederlandse taal. Prachtig, educatief materiaal in combinatie met de drie gratis apps op de iPad.
Van uitgeverij Kluitman ontving ik een tijdje terug het boek 'Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal'. Inmiddels heb ik er een recensie over geschreven. Aanrader voor kinderen vanaf 9 jaar. En interessant voor de kijkers van het Jeugdjournaal!
 
Ken je de apps van Poppetto nog? Gisteren kwamen ze met een nieuwe 'Poppetto Kleuren'. En nog leuker: deze is gratis! Een strategisch spel voor kinderen, te spelen op de iPad. Je kunt de app hier downloaden. Benieuwd naar de andere nieuwe apps? Hier vind je een overzicht.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.