Copy
View this email in your browser
De eerste nieuwsbrief van 2016! De winter is toch nu echt wel begonnen. In het noorden werd er al flink geschaatst en ook in andere delen van Nederland ligt er op dit moment een beetje sneeuw. Kun je toch nog aandacht besteden aan thema winter. In deze nieuwsbrief staat met name het lezen centraal: gratis downloads, voorleesdagen en nieuwe boeken. Ook is er een nieuwe app van Dr. Panda. Ik wens jullie veel leesplezier!
In 2015 heb ik meegedaan met #BoekPerWeek van de bibliotheek. Ook bij Goodreads en Hebban.nl hebben ze een leesuitdaging voor volwassenen. Ik heb er nu ook één gemaakt voor kinderen: 12, 26 of 52 boeken. Doen jullie (kinderen) ook mee? Je kunt ze gratis downloaden, in verschillende kleuren!

 

In samenwerking met Telekids Boeken breng ik twee keer per maand een ebookreview uit. Zo heb ik onder andere in december een recensie geschreven over 'Spekkie en Sproet: paniek op het ijs'. En de eerste van januari gaat over het grappige weetjesboek 'De Poepfabriek'. Geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder met prachtige illustraties van Ivan en Ilia.
 Dr. Panda heeft al weer een nieuwe app! Deze keer een snoepfabriek waar je de lekkerste zuurtjes, kauwgomballen en bonbons maakt. Bedenk zelf de kleuren en smaken en kijk of de vriendjes jouw snoepje lekker vinden. In mijn review lees je er alles over.  

Ben jij lid van de bibliotheek? Of anders misschien jouw kinderen wel of jouw school? De bibliotheek heeft een nieuwe (en gratis) app voor leden. Op deze manier kun je makkelijk en snel vanaf iedere plek verlengen, reserveren of informatie verkrijgen. En je kunt meerdere leden toevoegen, handig voor een gezin of school! Lees er alles over op dit blogHet is weer bijna zover: de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek 'We hebben er een geitje bij' centraal. Ook verschijnt er een app op 27 januari. Lees meer over deze boeken, de bijbehorende app en andere prentenboeken uit de top 10 op mijn nieuwste blog. 
Uiteraard zijn er ook weer nieuwe kinderboeken verschenen. Zoals 'Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal' en voor peuters en kleuters 'Het Politiemannetje'

PS:
In de volgende nieuwsbrief komt er weer een nieuwe boeken winactie!  
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.