Copy
View this email in your browser
Geniet jij ook zo van deze mooie tijd van het jaar? Buiten is de herfst in volle gang. En binnen mogen we weer de schoen zetten, want Sinterklaas is in het land! Voor thuis en in de klas heb ik over verschillende onderwerpen iets geschreven en verzameld. En natuurlijk hebben we weer een hele leuke winactie. Deze keer samen met Warboel. Veel leesplezier!
Mijn nieuwste appreview gaat over app Articulatie Pad. Met deze app oefen je spelenderwijs articulatievaardigheden. De app bevat meer dan 750 woorden met bijbehorende geluidsopnames en afbeeldingen. Een aanrader voor logopedisten, scholen en kinderdagverblijven.
 
Sinterklaas is weer in het land! Het was even spannend, maar gelukkig is alles weer goedgekomen. Ben je op zoek naar (ook gratis) tips en downloads voor op school of thuis? In dit blog laat ik je kennis maken met apps, boeken en interessante websites met gratis lesmateriaal.

 
Een uitgebreid blog over de herfst met apptips, boeken en interessante linkjes. Heb je een Bee-Bot of een Blue-Bot? Download dan gratis het lesmateriaal voor de herfst. 

 
Wij waren gisteren voor en achter de schermen aanwezig bij de intocht in Doetinchem. Daar ontving Warboel Sinterklaas en hebben ze er samen met de pieten en kinderen weer een mooi feest van gemaakt. Benieuwd naar de Sinterklaas liedjes van Warboel of wil je het nieuwste album graag winnen? Kijk dan snel op dit blog.
Wist je dat je met iOS10 hele leuke en grappige stickers kunt versturen binnen iMessage? In dit blog vind je allemaal apptips, ook veel gratis apps en zelfs een Sinterklaas sticker app! Zeg het met stickers en vul jouw berichten kleurrijk aan met deze animaties.

 
Regelmatig zijn er leuke en leerzame apps voor kinderen gratis. Op deze pagina zet ik ze dagelijks voor je op een rijtje. Vandaag kun je bijvoorbeeld de mooie app Sago Mini Vakantie Trucks en Gravers voor peuters en kleuters downloaden. Tip: open de nieuwsbrief op de iPad of iPhone en je hoeft niet meer te zoeken in de App Store.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.