Copy
View this email in your browser
In deze brief vind je leuke tips voor de kinderboekenweek met als thema 'Voor altijd jong!'. En doe jij al mee met de Facebook winactie? Veel leesplezier!
Ben jij je al aan het voorbereiden op de kinderboekenweek en zoek je nog gratis lesmateriaal, apps, boeken en muziek? Kijk dan eens op mijn nieuwste blog. Met gratis downloads!

 

Paul van Loon heeft nu een eigen app! En deze is nog gratis ook. Zeker een aanrader voor de kinderboekenweek. In deze app vind je spelletjes, filmpjes, foto’s en verhalen die te maken hebben met de boeken van Paul van Loon. Denk bijvoorbeeld aan Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks. De app is geschikt voor iPad en iPhone.
 
Om nog even in de sfeer van 'Voor altijd jong!' te blijven deel ik graag een uitgebreide recensie van Boer Boris gaat naar Oma. Niet zomaar een oma hoor! Wat zou Boer Boris met al het fruit gaan doen? 

 
Houd jij ook zo van (voor)lezen? Het boek Die rotschool met die fijne klas gaan wij verloten! Een prachtig boek voor in de klas en thuis, geschreven door Jacques Vriens. Wil je ook meedoen? Like en deel het bericht. Bij 1000 likes maken de winnaar bekend. Laat het bericht ook delen door jouw collega's. Zo maak je als school nog meer kans!
Grote kans dat je aan één boek niet genoeg hebt tijdens de kinderboekenweek. Ik heb een pagina vol met titels verzameld over opa's, oma's en meer. Bijvoorbeeld de nieuwste van Marianne Busser & Ron Schröder en Marc ter Horst.Wat kun je binnenkort verwachten?
- In de dagen voor de kinderboekenweek verloten we het boek Opa en Oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroek. Houd Twitter en Facebook dus in de gaten!
- In de KBW verschijnt er een superleuke app! Ook deze ga ik uiteraard delen met jullie.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.