Copy
Nieuwsbrief HALFEN b.v.
NR. 1 | JUNI 2015

De nieuwe generatie
HIT-HP/-SP is compleet!

Vanaf nu zijn alle nieuwe producttypen leverbaar. De nieuwe HIT-HP en HIT-SP bestond reeds in de versie HIT-HP/SP MV, maar is nu met verscheidene nieuwe typen uitgebreid.
 
Lees meer

Nieuwe technische informatie

Het HALFEN HIT-element HP/SP met gepatenteerde druk-/dwarskrachtnok is de eerste koudebrug-onderbreking met ETA-goedkeuring ETA-13/0546. Uiteraard heeft HALFEN haar technische documentatie en montagehandleidingen aangepast naar het nieuwe HIT-assortiment.
 
Lees meer

Innovatie en KOMO-certificering

Per 15 mei 2015 is het KOMO-certificaat K65049/03 verleend door KIWA. Een uitbreiding met de typen HIT-HP/SP MD, OU, OD, ZV, ZD, DD en HT ten opzichte van de reeds gecertificeerde typen HIT-HP/SP MV.
 
Lees meer

Nieuwe Tekla-componenten

Naast de Tekla-componenten voor HIT-HP/SP MV, zijn  nu ook de nieuwe componenten voor type ZV beschikbaar. Op korte termijn zullen nog meer componenten worden toegevoegd. Houd onze nieuwsbrief dus goed in de gaten!
 
Lees meer

Nieuwe DEMU-software

De DEMU-software, voor een veilige berekening van permanente verankering in beton, is volledig gewijzigd en nu te downloaden van onze website. Ook de HIT-software is uitgebreid met nieuwe functies en types.
 
Lees meer

Woontoren Korona Wijkerbaan Beverwijk

Korona is het sluitstuk van het project De Wijkerbaan in Beverwijk. Het complex omvat 107 appartementen en een parkeergarage. Voor de bouw van de 21 verdiepingen hoge toren levert HALFEN verschillende nieuwe typen koudebrugonderbrekingen aan Noppert Beton en geveldragers en lateien aan Van Rhijn Bouw.
 
Lees meer
In verband met de zomervakantie is ons kantoor
gesloten van 3 t/m 7 augustus.
HALFEN b.v.

Oostermaat 3
7623 CS Borne
Nederland
Tel.: +31 74 267 1449
Fax: +31 74 267 2659
E-mail: info@halfen.nl
Internet: www.halfen.nl
Email
LinkedIn
Website