Copy
Extra voorjaarsvakantie-editie

Het is voorjaarsvakantie in Museum Panorama Mesdag. Er is van alles te doen! Leer net als Hendrik Willem Mesdag kijken en tekenen in het Open Atelier. Doe de gratis kinderspeurtocht of ontdek samen met een met gids alle details van het Panorama. Of kom naar de voorleesmiddag en luister naar de avonturen van Aap & Mol.

OPEN ATELIER
 

Jong en oud kunnen leren tekenen en kijken als Mesdag deed, onder leiding van onze museumdocenten. Met een transparante cilinder maak je je eigen vergezicht.
 
Het Open Atelier is geopend op:

  • Zaterdag 26 februari, van 13:00-17:00 uur
  • Zaterdag 5 maart, van 13:00-17:00 uur

Deelname aan het open Atelier is gratis en op inloop. Aanmelden vooraf is niet mogelijk. Bij drukte kan het zijn dat je even moet wachten.

Lees meer
Op woensdagmiddag 2 maart tussen 14.00 en 17.00 uur leest kinderboekenschrijver Gitte Spee voor aan de jongste museumbezoekers over de avonturen van Aap en Mol in Museum Panorama Mesdag.
 
Aap en Mol beleven een hoop avonturen op het strand in het museum. Ze maken een praatje met meneer Mesdag en raken elkaar kwijt in donkere gangen en kronkelige trappen. En daar zien ze ineens een toverstrand, het Panorama. Ze kijken hun ogen uit.
 
Koop je dit Gouden Boekje in onze museumwinkel? Dan zet Gitte op de binnenflap een mooi handtekening - of misschien zelfs een schets!
 
Deelname aan de voorleesmiddag is gratis en op inloop. Aanmelden vooraf is niet mogelijk. Bij drukte kan het zijn dat je even moet wachten.
Lees meer

Doe de gratis Panorama-kinderspeurtocht

Doe in de voorjaarsvakantie bij de Panorama-kinderspeurtocht! Wist je dat het panoramaschilderij meer dan vierduizend kilo weegt? Hoe heten de schepen die liggen op het strand? Zijn dat bommen, granaten of raketten? Ontdek de geheimen van Mesdags Panorama. Na afloop ligt er een leuke verrassing voor je klaar bij de entreebalie.  

De speurtocht is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gratis verkrijgbaar bij de entreebalie.
Lees meer

Gratis instaprondleiding

Wil jij meer weten over de schilderijen van Hendrik Willem Mesdag en zijn Panorama? Ga mee met een gratis rondleiding. Onze gidsen weten je allerlei bijzondere verhalen te vertellen.
 
Data: dinsdag 22 februari, woensdag 23 februari, donderdag 24 februari, vrijdag 25 februari, dinsdag 2 maart, woensdag 3 maart,  donderdag 4 maart en vrijdag 5 maart
Starttijd: 14.00, 15.00 en 16.00 uur.
 
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per rondleiding. Vol = vol.
Meld je aan

Welkom in Mesdags Thuisatelier

Maak van je huis een atelier! Bezoek Mesdags Thuisatelier vol leuke thuisactiviteiten of ontdek bijzondere details op Mesdags Panorama in de digitale tour. 
Aan de slag
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Museum Panorama Mesdag
Zeestraat 65
2518 AA Den Haag
info@panorama-mesdag.nl

Geopend van dinsdag t/m zondag, 10.00-17.00 uur


 
Copyright © 2022 | Museum Panorama Mesdag |
Alle rechten voorbehouden.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je eerder hebt aangegeven deze te willen ontvangen.

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren beheren of je hier afmelden.