Copy
Artists & Bands Booking Agency presenteert
Guns N' Roses / Slash tribute Slash N' Roses
Bekijk deze mail in uw browser

Guns N' Roses / Slash tribute Slash N' Roses

Slash N' Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N' Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N' Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. 

De setlist van Slash N' Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N' Roses als Welcome To The Jungle, November RainSweet Child O'Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.
 
Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N' Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

Onlangs vond in Poppodium 013 in Tilburg de finale plaats van Regio Zuid Nederland van de grootste bandcompetitie van de Benelux; The Clash of the Cover Bands. Tijdens deze spectaculaire Regio-Finale behaalde Slash N' Roses met een indrukwekkend optreden een dik verdiende 1e plaats bij de vakjury. Slash N' Roses plaatste zich hiermee voor de 1st BENELUX Semi-Final die op zaterdag 9 januari 2016 werd gehouden in PARADISO Amsterdam.

Het ‘heilige’ podium van PARADISO stelde de vijf topmuzikanten van Slash N' Roses in staat om de zaal compleet uit z’n dak te spelen. Met volledige overgave, virtuoos gitaarspel en een indrukwekkende leadzanger die een zeer sterke interactie met het publiek wist te bereiken werden Guns N' Roses klassiekers als  Nightrain, Knockin’ On Heaven’s Door en Paradise City perfect neergezet. De uitvoering van Live & Let Die zorgde bij velen voor een kippenvel-moment en werd onlangs tot live-single geproduceerd. Met deze single staat Slash N' Roses in ‘The Clash Hitlijst’ en is het nummer te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify. De wekelijkse Top 5 wordt geplugged bij alle radio-stations in Nederland en België en wordt er alles aan gedaan om de nationale hitlijsten te bestormen.

Een interview met de band, voorafgaande aan het optreden in PARADISO vindt u hier.
Klik hier voor de bandpagina van Slash N' Roses op de Artists & Bands website.

Artists & Bands Bookings: Slash N' Roses - Live And Let Die
Klik voor de promo video van Slash N' Roses

Slash N' Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af!. Dát is Slash N’ Roses!

Klik op de afbeelding voor een hi-res versie
Artists & Bands Booking Agency
Kerkeakkers 14 | 6662 DT | Elst (Gld) | Nederland
T +31(0)6-46181124 | E
info@ab-bookings.nl | W www.ab-bookings.nl
Copyright © 2016 Artists & Bands Bookings bv, All rights reserved.


Uw mail instellingen aanpassen of uitschrijven?
U kunt hier uw instellingen aanpassen of u uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by MailChimp