Copy
cambio autodelen Vlaanderen - Nieuwsbrief oktober 2015
Facebook
Twitter
Website
Email
Beste <<First Name>>,

in deze nieuwsbrief geven we traditiegetrouw een overzicht van recent geopende (of op korte termijn geplande) nieuwe ophaalpunten. We zijn ook fier 2 nieuwe cambio-steden, met name Deinze en Ieper, te mogen verwelkomen!

Altijd al gedroomd van een eigen (deel)auto voor de deur? Dit is misschien je kans. We willen graag experimenteren met een nieuwe soort standplaats, maar daarvoor hebben we jullie nodig. Lees er hieronder meer over.

Verder is er ook ons nieuwe proefaanbod voor nieuwe gebruikers en komen ook 65-plussers met een Omnipas 65+ van De Lijn nu in aanmerking voor ons  speciale aanbod voor De Lijn-abonnees. Spread the word!

We blikken ook nog even terug op een geslaagde Gentse editie van Cambio Garage Rock. En nog veel meer...

Veel leesplezier
namens het ganse cambio-team,
Geert Gisquière - cambio autodelen Vlaanderen
 
Het cambio-netwerk in Vlaanderen blijft groeien
 
Binnenkort mogen we 2 nieuwe cambio-steden in ons midden verwelkomen: Deinze en in iets latere fase Ieper vervolledigen binnenkort het altijd maar langer wordende lijstje cambio-steden.
 
Maar ondertussen zaten we ook in de andere cambio-steden de voorbije maanden niet stil. In juli trokken we naar de kust en openden er een nieuwe standplaats in Oostende. We openden ook een eerste standplaats in Hoboken (Antwerpen) en in Runkst (Hasselt). Ook in Mechelen, Gent en Leuven (o.a. Wijgmaal en Wilsele) werden nieuwe locaties geopend of staan er extra ophaalpunten op de planning voor de komende weken.  In Aalst en Brugge kregen we recentelijk dan weer  groen licht voor verdere uitbreiding van ons aanbod ... ook hier breidt ons netwerk binnenkort verder uit.
 
Je ziet het, te veel om op te sommen. Neem zeker eens een kijkje op www.cambio.be voor een recente stand van zaken.
 

Een cambio-wagen voor je deur?  Cambio-auto zoekt adoptieplekje.

Je las het al, ons standplaatsennetwerk breidt voortdurend uit. Zo zorgen we ervoor dat ons aanbod mee groeit met de altijd toenemende vraag. 
Meer en meer stadsbewoners maken immers de keuze voor cambio. Ondertussen zijn jullie in totaal met zo’n 9.649 “cambionauten” in Vlaanderen en ons aanbod wordt daar continu op afgestemd. Dat is echter niet altijd even eenvoudig. Geschikte locaties vinden is niet altijd evident en de aanvraagprocedure neemt soms wat tijd in beslag ... terwijl de vraag continu wijzigt van maand tot maand en van buurt tot buurt.
 
Om vlotter op die dynamiek te kunnen inspelen, zouden we graag in Antwerpen en Gent een paar experimentjes opzetten met ‘micro-standplaatsen’, kleine standplaatsen met (meestal wellicht) 1 cambio-wagen die onderdak krijgt bij een gastheer of –vrouw, tijdelijk of misschien voor een langere periode.
 
Heb je een lege oprit?  Gebruiken jullie je garage niet en zie je het wel zitten een cambio-auto voor de poort te "ontvangen"?  Of heb je weet van een bedrijf met één of enkele plekjes vrij op de parking?  Dit is het moment om alsnog die cambio-wagen voor je deur te bekomen.  Stel je kandidatuur.  We nemen dan contact met je op en kijken of en hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

 
Ik wens me kandidaat te stellen
Omnipas 65+? 1 jaar gratis cambio abonnement!
 
Sinds 1 september betaal je als 65-plusser voor een Omnipas 65+ van De Lijn 50 euro per jaar.
Wist je echter dat diezelfde (betalende) Omnipas 65+ je nu - net zoals alle andere betalende jaarabonnementen van De Lijn - recht geeft op (maximaal) 12 maand gratis aansluiting bij cambio autodelen?  Meer info
Cambio proefaanbod

Tot 30 november bieden we aan elke nieuwe gebruiker een korting van 35€ bij inschrijving.

Zeker de moeite waard om eens te vermelden bij vrienden of familie, want hoe meer gebruikers er zijn, hoe sneller we ons aanbod kunnen uitbreiden.   Meer info

De nieuwe C1 cabrio  ... getest en goedgekeurd.
 
Net voor de zomer vervoegde de c1 cabrio als jongste telg ons wagenpark. Ondertussen maakten al heel wat onder jullie  (in totaal ca. 250 cambio-gebruikers) kennis met dit compacte en wendbare wagentje.

We waren benieuwd en vroegen naar hun mening.  We kregen heel wat antwoorden binnen en die waren ook verrassend positief met een totale score van 8,25 op 10 Leuk en sympathiek, zo werd hij  omschreven.  En ook het open dak en z’n compacte karakter blijken in de smaak te vallen.  En we leerden er ook uit dat toch heel wat mensen de automatische versnelling weten te appreciëren. 

Gezien die vele positieve reacties lijkt de conclusie voor de hand te liggen : wat extra van die wagentjes bestellen voor volgend jaar lijkt de boodschap.  ;-)

Heb je nog niet gereden met de c1? Zeker eens proberen.  Met het huidige weer laat je het dak echter wellicht best gesloten.

 
Het cambio ritverslag ... verleden tijd!
 
Weet je het nog? Heel in het begin vroegen we aan alle gebruikers om na elke rit een ritverslag in te vullen. Onze klantendienst ging daarmee aan de slag om het aantal kilometers en uren te berekenen.

Na een aantal technische aanpassingen vroegen we om enkel nog bij een tankbeurt of om bij schade/ongeval zo'n ritverslag in te vullen, maar eigenlijk is dit ook niet meer van deze tijd.

Daarom hebben we besloten om die helemaal af te schaffen. Je hebt wel nog de kans om zo'n ritverslag in te vullen, maar dan enkel als een soort bewijsje voor jezelf.
Cambio Garage Rock – editie Gent
 

De afgelopen jaren hebben we een pak auto’s uit de Gentse binnenstad weggehaald en zo heel wat garages doen leeglopen.


Op 2 oktober lieten we één garage terug vollopen. Deze keer niet met auto’s, maar met optredens van 4 Belgische bands. Voor wie er niet bij was : enkele sfeerbeelden op onze Facebook-pagina.
 

Automatisch in contact met het callcenter

Voor je met de cambio-wagen kan vertrekken, moet je eerst je pincode intikken. Nadien vraagt de boordcomputer je of je nieuwe schade aan het voertuig hebt ontdekt. Als je "ja" antwoordt, word je vanaf nu automatisch (en volledig kosteloos) verbonden met ons callcenter. Zo kan je nu nog makkelijker eventuele schade aan ons doorgeven.

Ter herinnering : je kan sowieso op elk moment van je reservatie contact opnemen met het call center via de bel-toets op het klavier.  Ons call center staat dag en nacht paraat als je onderweg assistentie nodig hebt. 
Proficiat aan onze Duitse collega's
 
Onze collega’s in Duitsland vielen de voorbije weken 2x in de prijzen : ze werden genomineerd voor de Blauer Engel-prijs (milieulabel) én kregen van das Deutsche Institut für Service-Qualität een Fairness-prijs toegekend omwille van hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.  We wensen onze collega's in Duitsland van harte proficiat en zijn blij dezelfde aanpak ook in Belgie te kunnen hanteren. We genieten dus ook een beetje mee van deze erkenning. 


 
Facebook
Twitter
Website
Email
Copyright © 2015
All rights reserved.

Contacteer ons:
cambio Vlaanderen - K.M.Hendrikaplein 65B, 9000 Gent
09/242.32.17 - vlaanderen@cambio.be

unsubscribe from this list