Copy
cambio autodelen Vlaanderen - Nieuwsbrief juni 2016
cambio op Facebook
cambio op Twitter
cambio.be
cambio via mail

Beste,
 
 
De zomer is bij deze officieel aangebroken en de vakantie staat voor velen onder ons (stilaan) voor de deur.  Tijd dus voor de zomer-editie van onze nieuwsbrief.  Het gebruikelijke overzichtje van extra uitbreidingen in diverse steden kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.  
 
Twee zaken zetten we graag even in de schijnwerpers omdat we er toch best trots op zijn : in Gent lanceerden we onze eerste rolstoeltoegankelijke deelwagen en de voorbije maanden werkten we aan een nieuwe versie van onze online demo die  we je nu in primeur kunnen voorstellen.  Meer info hierover, tips&tricks voor onze app-gebruikers en nog veel meer verder in deze nieuwsbrief.
 
Tot slot wijs ik graag nog even op onze ‘Tanken? Da’s toch super, man?’-actie.  Je auto delen met anderen, dat impliceert ook dat je respect opbrengt voor diegene die na jou de wagen gebruikt.  Je deelauto op tijd terugbrengen, die wagen proper achterlaten en zorgen voor een voldoende gevulde tank zijn daarbij essentieel.  Soms moeten we helaas al eens ‘bestraffend’ optreden, maar – gelukkig - meestal wordt dit gerespecteerd.  Daarom deze actie ... omdat wie de regels volgt, ook wel eens extra beloond mag worden.
 
Veel leesplezier en een mooie zomer toegewenst,
namens het ganse cambio-team,
 
Geert Gisquière – cambio autodelen Vlaanderen
 

Ondertussen bij cambio in Vlaanderen
 
 
Sinds begin mei kan je ook in De Pinte terecht om een cambio-auto uit te lenen. Er werd gestart met twee deelauto’s die voor je klaar staan op het gemeenteplein. De Pinte is trouwens de 35ste gemeente die aansluit bij het cambio-netwerk.
 
In Antwerpen werden de voorbije maanden diverse nieuwe standplaatsen geopend, waaronder een eerste ophaalpunt in Ekeren. Ook voor dit najaar staan nog diverse nieuwe locaties op de planning.
 
Voor de Gentse Feesten alle energie opslorpen hebben stadsdiensten in Gent nog heel wat extra plaatsen voorzien ... de komende periode maken we er dan ook werk van om ons aanbod verder  uit te breiden. 
 
In Leuven openden we recentelijk  3 nieuwe standplaatsen en verwelkomden we de 50ste cambio-auto. Ook dit najaar is nog verdere uitbreiding voorzien.
 
In Mechelen breidden we ons aanbod dit voorjaar verder  uit en zijn we in overleg met de stad rond verdere uitbreidingen voor dit najaar. 
 
Ook in diverse andere cambio-steden werken we verder aan een nog beter aanbod: in Oostende begroetten we de 10e wagen, in Sint-Niklaas en Kortrijk de 5e ... en ook de komende weken en maanden staan nog uitbreidingen op het programma. Ze allemaal opsommen is onbegonnen werk – hou de site en onze Facebookpagina in de gaten
 
Even bijtanken onderweg? Da’s toch super, man?
 
Ben je met je cambio- auto op de baan en de brandstoftank raakt stilaan leeg (minder dan een kwart), dan ga je even tanken. Dat is één van de cambio-spelregels en dat doe je uit respect voor je mede-gebruikers.

Passeer je echter een tankstation, dan is het misschien een kleine moeite om even te stoppen en de tank vol te gooien. Het kost jou maar enkele minuutjes en bespaart een gebruiker na jou misschien een omweg van meerdere kilometers.
 
Bovenop een blije gebruiker na jou, maak je vanaf nu extra kans op een presentje van cambio. Elk kwartaal loten we 10 gebruikers uit die gestopt zijn om te tanken en we belonen die met een rijtegoed van 25 euro.

De winnaars publiceren we telkens in onze volgende nieuwsbrief ... hou die dus zeker in het oog.
Cambio nu ook voor rolstoelgebruikers
 
Begin juni lanceerden we - samen met de mensen van Onafhankelijk Leven - een proefproject met een 1ste rolstoeltoegankelijke deelauto in Gent.
 
Deze aangepaste wagen is voor iedereen toegankelijk: voor de rolstoelgebruiker kan de kofferruimte - dankzij de bodemverlaging - omgevormd worden tot een comfortabele zitruimte, voor de andere cambio-gebruikers boette de koffer niks aan ruimte in.
 
Meer info op www.cambio.be 
 
Share
Tweet
 Cambio ... zo simpel werkt het.
Ons info-filmpje kreeg een opfrisbeurt.  Neem zeker eens een kijkje en vergeet niet:  ‘sharing is caring’ !
Share
Tweet
Eerste cambio-auto in Antwerpen geadopteerd.
 
Om vlotter op de stijgende vraag te kunnen inspelen, gingen we op zoek naar een aantal ‘adoptie-standplaatsen’, tijdelijk of eventueel voor een langere periode.
Deze maand open(d)en we de eerste adoptieplekken in Antwerpen (standplaatsen “Gloriant” op Linkeroever en “Sportpaleis”).

Twee sympathieke cambio-gebruikers stellen hun prive-parking ter beschikking, hebben zo een cambio-auto voor de deur en werken mee aan een groeiend aanbod in hun stad.

Heb je een lege oprit of ken je een bedrijf met één of enkele plekjes vrij op de parking? Dit is het moment om alsnog die cambio-wagen voor je deur te bekomen. Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op

 

Een deelauto naar keuze ...
 
Zoals eerder aangekondigd werken we niet enkel aan een groter aanbod, het wordt ook meer divers.

De Citroen C4 en Fiat500 zijn ondertussen al ingereden en met enkele extra breaks, monovolumes en bestelwagens is ook het aanbod "modellen met een maatje meer" in de grotere steden toegenomen.
 
CambioApp: Tips & Tricks

De cambioApp is echt handig…na een paar tikken en swipes op je smartphone ligt je wagen vast! Hieronder lees je een eerste tip om je zoektocht naar de perfecte cambio-wagen te vergemakkelijken.  Meer tips volgen ...

Voor wie niet wil wachten op de volgende nieuwsbrief : neem onze handleiding met tal van tips en tricks even door (o.a. over het instellen of wijzigen van je standaard reservatieduur, ...).

Meer gericht zoeken

De laatste tijd hebben we een aantal zaken toegevoegd aan de uitrusting zodat je nog meer gericht kan zoeken (GPS, automatische versnelling, cabrio,…). Ook in de cambioApp kan je een auto kiezen met deze extra uitrusting. Je vindt ze terug onderaan bij het tekentje “AC” (zie 2). Wens je altijd een GPS of heb je steeds een kinderstoel nodig? Dan kan je dat ook standaard instellen onder je profiel.

Als we niet meteen aan je reservatiewens kunnen voldoen, bieden we jou een aantal alternatieven aan. Maar als je iets moet verhuizen, heb je er natuurlijk niets aan als we jou een Citroen C3 voorstellen. Daarom kan je (via de filterfunctie (zie 1) onderaan) zelf bepalen op welke criteria (wagenklasse, standplaats en/of tijdstip en duur van je reservatie) onze software wat soepeler mag zoeken. Met striktere randvoorwaarden worden de mogelijkheden natuurlijk wel beperkter. Als je geen voorstellen meer krijgt, raden we je aan om je vraag weer open te stellen.

Heb je nog geen gebruik gemaakt van onze cambioApp? Je vindt ze gratis terug in de AppleStore en Google Playstore. Vandaag hebben al meer dan 10.000 gebruikers de cambioApp gedownload. Waarop wacht je?
cambio op Facebook
cambio op Twitter
cambio.be
cambio via mail
Copyright © 2016
All rights reserved.

Contacteer ons:
cambio Vlaanderen - K.M.Hendrikaplein 65B, 9000 Gent
09/242.32.17 - vlaanderen@cambio.be

unsubscribe from this list