Copy
cambio autodelen Vlaanderen - nieuwsbrief maart 2016
Zag jij ons nieuwe clipje al?
Bekijk het
hier
cambio op Facebook
cambio op Twitter
cambio.be
cambio via email
Beste,

De lente staat voor de deur, tijd dus voor de lente-editie van onze nieuwsbrief. Zo ben je ineens op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit cambio-land.

Ook vorig jaar vonden heel wat mensen hun weg richting cambio autodelen. Daar zijn we natuurlijk blij mee en we zorgen er ook voor ons aanbod hier continu op af te stemmen. Maar natuurlijk willen we ook onze dienstverlening op peil houden. Daarom zijn we dan ook heel opgetogen over de massale respons op onze tevredenheidsenquête. Wij kunnen nu aan de slag met jullie feedback.

Ondertussen werken we natuurlijk ook verder aan de verdere uitbouw van ons netwerk op het terrein en een verdere uitbreiding van ons aanbod. Meer hierover in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier namens het ganse cambio-team,
Geert Gisquière – cambio autodelen Vlaanderen

Aantal ‘cambionauten’ in stijgende lijn.
 
Meer en meer mensen vinden hun weg richting autodelen en sluiten zich aan bij cambio. Vorig jaar kenden we in Vlaanderen een groei in aantal gebruikers van maar liefst 22%.
 
Natuurlijk is het van belang dat ons aanbod deze groeiende vraag kan volgen. Ook ons wagenpark kende vorig jaar bijgevolg een serieuze groei.

 
En voor dit jaar zijn we minstens even ambitieus: we voorzien minstens 70 extra deelwagens in ons aanbod tegen eind 2016 ... een aantal dat zelfs nog kan oplopen als dat nodig mocht blijken. Zo hopen we meer en meer mensen warm te maken voor ons deelconcept. En tegelijk onze service op peil te houden voor jullie, onze bestaande gebruikers.
 
Bedankt voor je feedback!
 
Onze tevredenheidsenquête is afgesloten. Jullie antwoordden weer massaal ... waarvoor dank! Met een responsgraad van maar liefst 40% bewijzen jullie opnieuw sterk betrokken te zijn met waar cambio mee bezig is ...

Wij gaan nu met jullie feedback aan de slag en koppelen in een volgende nieuwsbrief zeker nog terug over wat we uit deze bevraging leerden.

De gelukkige winnaars van een etenje voor 2 werden ondertussen door het lot bepaald: Lana, Robin en Stefan kregen hun voucher toegestuurd. We wensen hen een leuke avond en lekkere maaltijd toe.

Welkom aan Ieper, jongste telg in de cambio-familie!

Ieper op de cambio-kaart

 
Het noorden kwijt?
 
Alle nieuwe wagens in het cambio wagenpark zijn voortaan uitgerust met GPS.  Bij reservatie kan je hier expliciet naar vragen via gewenste uitrusting.
 
Wist-je-datje

Heb je een betalend jaarabonnement bij De Lijn?  Dan heb je recht op (maximum) 12 maand gratis cambio-abonnement.
Ook geldig voor houders van een Omnipas 65+

Meer info

 
Parkeerkaart verdwenen uit de auto?
 
Geen paniek. Meer en meer steden werken met digitale parkeerkaarten, waardoor de papieren versie op de voorruit van onze auto’s natuurlijk verdwijnt.  Weet je niet of er in jouw stad een parkeervergunning voorzien is voor onze auto’s?  Neem even een kijkje in het boordboek!
 
Nieuwe openingsuren

Je kan de cambio administratie - zowel live (in ons kantoor te Gent) als telefonisch - bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09u00 uur en 17u30. Ons call center blijft natuurlijk 24/24 en 7/7 beschikbaar voor je reservaties of bij problemen onderweg.
Nieuw in ons aanbod

Wij kijken alvast uit naar volgende nieuwkomers die dit voorjaar ons aanbod zullen vervoegen. Jullie ook?
Fiat 500 ... een kleine en wendbare stadswagen op benzine (en met automatische versnelling).  Minder wagen, meer fun?
Citroen C4 ... een ruime gezinswagen aan zeer voordelige tarieven (prijsklasse 2!)
Bekijk alle wagens uit ons aanbod
 
cambio op Facebook
cambio op Twitter
cambio.be
cambio via email
Copyright © 2016
All rights reserved.

Contacteer ons:
cambio Vlaanderen - K.M.Hendrikaplein 65B, 9000 Gent
09/242.32.17 - vlaanderen@cambio.be


In een recent of eerder ver verleden vroeg je ons om meer informatie over cambio autodelen.  Die info kreeg je normaal gezien via mail of per post toegestuurd.  Misschien woonde je ook al een infosessie bij.  Cambio blijft echter verder groeien en de situatie op het terrein verandert voortdurend. Daarom informeren we je even over de nieuwe ontwikkelingen in jouw buurt.
Wil je deze berichten niet langer ontvangen, neem dan contact op met cambio via vlaanderen@cambio.be (met opgave naam, email-adres en woonplaats).
Alle cambio-gebruikers krijgen automatisch deze nieuwsbrief.
 
unsubscribe from this list