Copy
Nieuwsbrief EBN Veiligheidsdienst | Breda West
View this email in your browser

EBN is altijd dichtbij! Met ruim 40 surveillancewagens op de weg en 6 mobiele steunpunten in de regio garandeert EBN snelle responstijden en zijn wij altijd bij U in de buurt. Daarnaast is EBN inmiddels landelijk actief. In deze nieuwsbrief vertellen we u graag wat er bij u in de regio gebeurt!
Aanrijtijden Breda west
Afgelopen kwartaal heeft EBN weer uw pand of wijk bewaakt. Het overzicht toont dat de aanrijtijden onverminderd boven de 60% van de keren onder de 15 minuten blijft.

Botsing in parkeergarage....
dat verdient een bloemetje


Diana, parkeerbeheer Etten-Leur, hoorde een harde knal. Een auto botste hard tegen de muur en de airbags sprongen open. Een ouder echtpaar stapte uit. Mevrouw verward en met een hevige bloedneus. "Ik heb mijnheer en mevrouw opgevangen en EHBO toegepast. Mevrouw heeft hartproblemen, dus vanwege de aangesnoerde gordel, airbag en spanning direct medische hulp ingeroepen." vertelt Diana goedmoedig. Terwijl mevrouw met hartkloppingen naar het ziekenhuis wordt afgevoerd, begeleid zij mijnheer bij het weg laten slepen van zijn auto. "De mensen waren erg geschrokken. Je maakt dan toch een praatje en stelt wat gerust. Nadien heb ik hen nog even gebeld om te vragen hoe het met ze ging. Ik vind dat dat bij mijn werk hoort." spreekt ze eenvoudig. Dat mijnheer daar anders over denkt bleek wel enkele dagen later. Met een schitterende bos bloemen sprak hij zijn waardering uit voor de betrokkenheid van Diana. 
KWF geld tellen

Het geld is weer geteld…

 
KWF Kankerbestrijding Breda is actief in Breda, Bavel, Teteringen, Ulvenhout en Rijen. Met in totaal 800 vrijwilligers lopen zij elk jaar de collecte. Deze is elk jaar in de eerste volle week van september.
 

Samen staan we sterk

De rol van EBN is het bewaken van de teldag na de collecteweek. Dankzij de bewaking van EBN voelen de 21 vrijwilligers zich veilig. Zo weten we zeker dat we onze collecte-opbrengst veilig kunnen behouden. EBN doet dit inmiddels al vele jaren.
 

Voor een goede zaak

Meer onderzoek, goede medicijnen, een betere kwaliteit van leven voor alle kankerpatiënten en meer overlevenden, dat is het doel. KWF haalt met de collecte gemiddeld 10 miljoen euro op. Totaal zijn in het hele land in de collecteweek 120.000 vrijwilligers actief op pad. KWF startte dit jaar de actie “Geef mij tijd”. Dankzij nieuwe technologieën zijn er in 2016 zeker vijf grote doorbraken in kankeronderzoek.

Den Bosch kiest voor veiligheid

 
Den Bosch staat als gemeente bekend als actief in de regio, aantrekkelijk en met een sterk erfgoed. Ook wil Den Bosch een veilige woon- en leefomgeving creëren.
Een deel daarvan ligt per direct in handen van EBN Veiligheidsdienst. EBN heeft de aanbesteding gegund gekregen om vier (stads-)kantoren van de gemeente te beveiligen.
 

Veiligheid én gastvrijheid

Elke locatie van de gemeente heeft zijn eigen doelstelling, takenpakket en dienstverlening. Dit karakter komt terug in de diensten die EBN op die locaties uitvoert. Als beveiliger en als hospitalityhost zal hij een scherp oog hebben voor orde en veiligheid én de gastvrijheid van de gemeente uitdragen. 
 

Gebouwen en gasten in goede handen

EBN Veiligheidsdienst zal de alarmopvolging en beveiliging van de gebouwen per 20 augustus 2016 met een team van 10 man. Met rijke ervaring in andere gemeenten, bedrijventerreinen, internationale klanten en bij particulieren is EBN  een betrouwbare partner. Samen sterk voor een aangenaam ontvangst van de inwoners en bezoekers van Gemeente Den Bosch.

 

Een veilig transport begint bij jouw bedrijf

 
Peter van Bennekom, plaatsvervangend districtchef bij de politie, en Frank van Jeveren, directeur EBN Veiligheidsdienst, spreken elkaar vandaag over ladingdiefstal. Zowel de politie als EBN spelen een actieve rol in de preventie van diefstal rondom transport.
 
Opmerkelijke verhalen over opengesneden zeildoeken, bedreiging van chauffeurs lees verder...
Cameratoezicht binnenstad

Een gebalde vuist, een versnelde pas…

 
Met ervaring bij de Marechaussee en 17 dienstjaren bij EBN Veiligheidsdienst is Jeroen een doorgewinterde kracht. Met verschillende diensten en taken geniet hij van de diverse uitdagingen. Maar overal geldt: “Let op de kleine signalen.”
 
Een vuist
Nachtenlang zitten Jeroen en zijn collega’s achter de schermen. Wakend over stappend Breda en Oosterhout. “Een gebalde vuist, iemand die te rechtop loopt, het zijn allemaal kleine signalen binnen die mensenmassa dat er iets gaat gebeuren...lees meer 

Zondagochtend begin oktober ontving de meldkamer een inbraakalarm in Breda. De surveillant heeft ter plaatse een verdachte aangehouden.

Zodra de politie arriveerde is de verdachte aan hen overgedragen. Hij is meegenomen naar Politie verzamelkantoor Mijkenbroek. Hij wordt tevens verdacht van brandstichting op het bedrijventerrein.

Meldkamer Moerdijk

Port of Moerdijk blijft veilig


Het haven- en industrieterrein Moerdijk is een begrip voor het logistieke bedrijfsleven, wereldwijde ondernemers en in de chemie branche. Als vierde zeehaven van Nederland, die ver landinwaarts ligt, is het een centraal knooppunt. Ruim 400 gevestigde bedrijven doen zaken vanaf deze schitterende locatie. EBN Veiligheidsdienst is sinds jaren de beveiliger van industrieterrein en het havengebied. Recentelijk is de gunning voor de collectieve beveiliging opnieuw verlengd. EBN zal de meldkamerdienstverlening, actief cameratoezicht, Liveview, alarmopvolging en surveillance toegewijd en professioneel blijven verzorgen.
Parkeergarages

Parkeergarages Breda 


Beheer en toezicht in parkeergarages gaat over veiligheid. Snel schakelen bij incidenten als ongelukken en brand. Maar ook een algeheel overzicht hebben. Problemen oplossen wanneer die zich voordoen. En dat alles vriendelijk en gastvrij, met oog op de veiligheid van de bezoekers.
 

10 jaar aanbesteed

Gemeente Breda kiest voor deze service voor de komende tien jaar. Alle parkeergarages van de gemeente zijn aanbesteed aan EBN Veiligheidsdienst. Met dank voor de samenwerking!
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 EBN Veiligheidsdienst, All rights reserved.
update your preferences or unsubscribe from this list