Copy
Nieuwsbrief EBN Veiligheidsdienst | Breda West
View this email in your browser
EBN Breda

EBN is altijd dichtbij! Met ruim 40 surveillancewagens op de weg en 6 mobiele steunpunten in de regio garandeert EBN snelle responstijden en zijn wij altijd bij U in de buurt. Daarnaast is EBN inmiddels landelijk actief. In deze nieuwsbrief vertellen we u graag wat er bij u in de regio gebeurt!
aanrijtijden Breda West
Hierboven treft u de aanrijtijden 2015 voor Breda West aan. Wist u dat we afgelopen jaar 141 ramen en deuren voor u gesloten hebben? Vragen? Neem gerust contact op!
Madeline

Positiviteit is mijn kracht

Met een glimlach en een warm welkom gasten onthalen, dat is wat Madeline (42) het liefst doet. Dat ze daarmee tegelijkertijd de veiligheid waarborgt is een vanzelfsprekendheid voor haar. LyondellBasell te Rotterdam is zo verzekerd van een gastvrije security hostess.

Veiligheid én gastvrijheid? Bijt dat elkaar niet? Niet als het aan de hostesses en hosts van EBN ligt. Madeline legt uit hoe dat kan. Lees verder.

Klik hier en volg EBN ook op Facebook!
Ruiterbos

Wijkbeveiliging Ruiterbos groot succes

 
Wijkbewoners willen zich niet langer onveilig voelen in hun eigen wijk. Wijkbewoners van Ruiterbos Breda nemen het heft in handen en zoeken de samenwerking met EBN.
 

Proefperiode

Tijdens een proefperiode van drie maanden in de zomer startte de wijk Ruiterbos met 29 deelnemers voor wijkbeveiliging. Lees verder.
Surveillant

Van één fiets naar wagenpark

 
EBN is opgericht in 1919 en een echt familiebedrijf. Bijna een eeuw geleden begon de eerste beveiliger met een enkele fiets in Breda. Nu, onder leiding van de derde generatie, kent EBN een geavanceerd, duurzaam en schoon wagenpark met 40 surveillance wagens.   
Aardgas
Met auto's op aardgas rijdt EBN 38 routes per dag in de regio midden-west Brabant. Met de zes mobiele steunpunten en de vele security hosts/hostesses en beveiligingsmedewerkers een veilig gevoel!
Van Jeveren en Bennekom tekenen overeenkomst
Peter van Bennekom en Frank van Jeveren  

Ken uw klant…


Sinds vele jaren werken EBN en de Politie samen om te waken over uw veiligheid.
Vandaag vertellen Peter van Bennekom en Frank van Jeveren wat u zélf kunt doen om oplichting te voorkomen. En hoe zij u daarbij helpen.
 
Bij bedrijfsfraude hebben beide heren al diverse malen meegemaakt dat bedrijven dit zelf hadden kunnen voorkomen. “De moderne crimineel is brutaal, niet meer bang voor daglicht of contact. Ze liegen recht in je gezicht.” aldus Peter.  “De tijd waarin je naïef kan zijn is voorbij.” beaamt Frank. Lees verder.
ISO certificaat
EBN heeft de certificering voor ISO9001:2015, keurmerk Beveiliging en VCA behaald!
EBN is daarmee koploper in Nederland. Klanttevredenheid en kwaliteit vormen de basis voor deze ISOnorm.
Liveview

Liveview: EBN is watching the bad guys

 
Op afstand bestuurbare camera’s en real time beelden. Een effectief middel in de bestrijding van criminaliteit. Hieronder een verslag waarin de rol van Liveview bijdraagt aan aanhoudingen.
 

Inbraakmelding

Rond middernacht ontving EBN via de meldkamer een inbraakalarm bij een bedrijf in Moerdijk. Een surveillant meldt zich. Lees verder.
Logo Code Ondertekenaars
EBN ondertekende de code! Deze code doet een moreel appèl om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Lees verder.

Surveilleren; een veelzijdig vak!

 
Natuurlijk staan onze surveillanten bekend om hun adequaat handelen bij inbraken, en het gedegen advies. Maar in het dagelijkse werk doen zij veel meer. Zo assisteren zij ook geregeld bij incidenten. Maurice vertelt:
 

Gillende sirenes

“Mijn dienst zat er bijna op, toen ik een melding kreeg van de centrale dat er een ongeluk gebeurd was op de randweg. Lees verder.
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 EBN Veiligheidsdienst, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences