Copy
Nieuwsbrief
Bekijk de e-mail in uw browser

Beste <<Voor + achternaam>>  *|HTML:LNAME|*,
Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van diverse internet uitingen. Wij houden ons bezig met het websites, webshops, maatwerk systemen en online campagnes. Wist jij dat wij ook gespecialiseerd zijn in offline uitingen? Van huisstijlen tot branding.

Branding is een woord dat velen betekenissen heeft. Je kunt daarbij denk aan bedrijfsbranding met een “Brand” als merk,naam logo of een slogan dat gebruikt wordt door het bedrijf. Maar de andere betekenis van branding is “Personal branding” Dat gaat over jezelf verbeteren en je zelf als een individu neerzetten in het bedrijfsleven.

Bij branding van een bedrijf wordt er ook vaak reclame uitingen gebruikt zoals vlaggen bij het bedrijfspand of bestikkering van een bus. Vaak zie je ook dat er bij de ingang een roll-up banner staat met informatie over het bedrijf.
Tot en met 31 maart 2017 hebben we een actie voor het ontwerpen van een roll-up banner voor jouw bedrijf.
Meer informatie vind je onderaan onze nieuwsbrief.

Uitgelicht

VMD Koster

Accent Interactive heeft de nieuwe website van VMD KOSTER verzekeringsgroep ontwikkeld. Belangrijk was dat zowel bestaande als nieuwe klanten de informatie op de website goed konden vinden. Naast de nieuwsberichten en blogs is er veel aandacht voor de diensten die VMD KOSTER aan kan bieden.
 
Belangrijk is het dat bezoekers eenvoudig in contact kunnen komen met de adviseurs. Ook moest de site de juiste uitstraling hebben. VMD KOSTER is een adviseur op het gebied van risicobeheer, verzekeren en pensioen en richt zich op bedrijven, ondernemers en particulieren.
 
VMD KOSTER en de gebruikers van de website zijn enthousiast over de nieuwe website die onlangs online staat.


 
Bezoek website VMD Koster

Van huisstijl naar branding

Op zoek naar een grafisch ontwerper?


Accent Interactive weet telkens weer de juiste snaar te raken met haar grafische ontwerpen. Dus ben je op zoek naar een creatief bureau dat met beide benen op de grond staat, een bureau dat resultaatgericht werkt en tegelijkertijd flexibel is? Dan is Accent Interactive het bureau voor jou! Onze grafisch designers leveren de mooiste communicatie-uitingen af. Van logo tot huisstijl en van corporate brochure tot internetdesign. Oog voor detail, voor typografie en gevoel voor kleur. Onze designers streven altijd naar perfectie. Het beste ontwerp op elk denkbaar device. Bij Accent Interactive staan we voor creativiteit en hebben we een passie voor vernieuwing.


Op zoek naar een mooie banner voor je bedrijf?

Uitstekend te gebruiken op beurzen, bij presentaties of in winkels en ontvangstruimtes.

Een Roll Up-banner is een unieke blikvanger. Een Roll Up-banner is makkelijk mee te nemen, je krijgt er een speciale tas bij. Een Roll Up-banner is ook zo weer op te bergen.

Tot en en met 31 maart 2017 hebben we een Roll Up banneractie. Geïnteresseerd? Stuur dan even een berichtje naar info@accentinteractive.nl 

Lees verder

Accent Interactive


Accent Interactive is een creatief internetbureau in Nieuwkoop met diverse (inter)nationale klanten. Het maakt ons niet uit hoeveel medewerkers jouw bedrijf heeft: elke klant is voor ons even belangrijk.

Creatie en bouw zijn onze passies, en die willen we graag met je delen. Wij ontwerpen en ontwikkelen online concepten zoals websites, webshops, apps, webapplicaties en quizzen.
Lees verder

Afspraak?


location.jpg

Noordenseweg 23E, 2421 XW
Nieuwkoop

T +31 (0)172 603 130
E info@accentinteractive.nl
Copyright © | 2017 Accent interactive BV, All rights reserved.

Ons e-mail adres is:
info@accentinteractive.nl

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangen?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of afmelden voor deze lijst


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Accent Interactive · Hoorn 312 D · Alphen aan den Rijn, Zuid-holland 2404HL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp