Copy
 Invitation til fernisering
Åben denne mail i din browser

Jarsbo Contemporary Art
Danmarksgade 5c 
9000 Aalborg

www.jarsboart.dk 

Jarsbo Contemporary Art

Indbydelse til fernisering hos Jarsbo Contemporary Art Danmarksgade 5c, 9000 Aalborg. Lørdag den 13. februar 2016  kl. 12 til 14. 

Vi præsenterer værker af kunstner Poul Esting (maleri) og Laila Stenderup (keramik).

Om Laila Stenderup:

Uddannelse
1989 – 94          : Det Jyske Kunstakademi, Aarhus
1993 – 94          : Prague Academy of Applied Arts
 
”At skabe mit eget formsprog – det er dér, mit kunstneriske fokus ligger. Det handler om at nå frem til et afklaret udtryk i det enkelte værk. Og når det så er opnået, bestræber jeg mig på at skabe en ny betydning i det næste, jeg laver.”
”Efter nøje at have studeret hver enkelt krukke, vendt og drejet den adskillige gange, ved jeg om den er færdig. Det handler for mig om at opnå en sammenhæng mellem form, farve, brænding og glasur. Om at værket er i balance.”
”Når jeg arbejder ved drejeskiven, går jeg ind i en tilstand af absolut koncentration, hvor teknik er det vigtigste, og hvor fastholdelse af fokus er afgørende. Bagefter bearbejder jeg den drejede form og har det i hænderne mange gange – mellem 10 og 20 gange, alt afhængig af størrelse, form og idé. Denne del er utvivlsomt den vigtigste i hele arbejdet, for her skabes det personlige udtryk”.


Om Poul Esting:

Om Poul Esting siger et uddrag fra Weilbachs Kunstnerleksikon: ... inspireret af klassisk musik og jazz skaber Esting i sine værker en kaotisk ofte Romantisk drømmeverden. Esting er en ener i dansk kunst, han undgår tilstræbt æstetik, er spontan i sit udtryk og tilhænger af den ekstreme individualisme.

Poul Esting har et langt CV og har udstillet aktivt ved separatudstillinger siden 1969. Ligeledes har han udført mange udsmykningsopgaver.

Det er med stor glæde at vi indbyder til fernisering med begge kunstnere lørdag den 13. februar 2016 kl. 12 til 14.

Med venlig hilsen
Gitte Jarsbo
 
Laila Stenderup
Poul Esting 80x80
Copyright © 2016 Jarsbo Contemporary Art, Alle rettigheder forbeholdes.