Copy
Ninja kinderboekserie en Stichting veroveren Nederlandse kinderharten
View this email in your browser

Persbericht

Colijnsplaat 12-08-2015

Ouders, pas op voor de Ninja!
Ze komen de Nederlandse kinderharten veroveren..

Ouders, opgelet! Met het uitkomen van het eerste kinderboek van de nieuwe reeks 'Ik de Ninja' van Masha  Alexandra van der Heijde komen Ninja de Nederlandse kinderharten veroveren...

Waarom? Neem eerst het boek. Ken is een doodgewone jongen. Hij woont in een gewoon dorp, in een gewoon gezin, met een gewoon – en vaak vervelend - broertje. Dan raakt zijn moeder in coma, moet hij naar een nieuwe school en - alsof dat al niet genoeg is - komt op een nacht zijn Ninjapop tot leven en neemt Ken en zijn broertje mee naar Japan. Kens hele leven staat op zijn kop. Want in een geheim Ninjahuis ontmoeten ze hun Grootvader, horen dat ze Ninja zijn en dat het hún taak is om zes Ninja-objecten terug te vinden. In elk object zit een deel van een schatkaart, die leidt naar het belangrijkste Ninjageheim van hun familie. Vanaf dat moment krijgen ze elke nacht Ninjatraining in Japan. Maar ze moeten opschieten! Want ook een kunsthandelaar zoekt de kaart! En als hij die het eerste vindt, zijn de rampen niet te overzien… 

Het Geheime Ninja Genootschap
Maar niet alleen voor het boek moet worden uitgekeken. Want naast het boek is er ook nog de Stichting. Het Geheime Ninja Genootschap (www.hgng.nl). En hier wordt het pas echt oppassen! Want op authentieke Ninja-dagen leren de kids hier zelf de kunsten van de Ninja. Ze kunnen zich zelfs opwerken tot Ninja-Meester! Dus Nederland, pas op voor de Ninja! Ze komen Nederland veroveren!
Masha Alexandra van der Heijde
Masha Alexandra van der Heijde (1975) woonde vier jaar in Japan. Hier leerde ze Japans en – nog veel belangrijker - over de geheimen van de Ninja. Alle beschrijvingen van gebouwen, documenten en geheime rituelen in dit boek zijn dan ook waarheidsgetrouw. Sinds ze terug is bestudeert ze dagelijks de Ninja-kunsten met haar zonen. Wanneer ze niet werkt aan haar Ninja-moves, schrijft ze verhalen. Dit is haar eerste kinderboek. Welkom in de geheimzinnige wereld van de Ninja!
Noot voor de redactie
Kijk ook eens op de websites www.ikdeninja.nl en www.hgng.nl, op Facebook: www.facebook.com/ikdeninja en Pinterest: www.pinterest.com/ikdeninja.

Meer informatie over het boek en de Stichting zijn verkrijgbaar bij Masha Alexandra van der Heijde, info@ninjaclub.nl of - alleen voor het boek - bij de uitgeverij via info@boekscout.nl. Masha is van harte bereid haar werk bij u te presenteren. 
Copyright © 2015 ik de Ninja.nl, All rights reserved.