Copy
Veure el mail al teu navegador

Finalitzem la verema 2015

Temporada de verema amb molt de suc!
 
Acabant el mes de novembre, podem donar per tancada la temporada de verema 2015.
La verema és el moment amb més afluència de visitants a Viu la Vinya, els quals no es volen perdre l’oportunitat de gaudir de la planta de la vinya en el seu màxim esplendor, veremar i trepitjar raïm.
 
Escoles, grups de famílies, centres ocupacionals, AMPAs, casals.... han passat una jornada amb nosaltres i la majoria han aprofitat per combinar la seva estada amb una visita al celler Torres.
Heu estat molts (més que mai!) els que heu vingut a Viure la Vinya amb nosaltres així que, podem dir que la Verema 2015 ha estat tot un èxit!
 
I tot això és gràcies a vosaltres!!
 
Tot i que la verema ja ha acabat, us convidem a descobrir les activitats de Viu la Vinya durant tot l'any: passejades entre vinyes, taller de tradicions i oficis a la vinya o activitats de coneixement de les plantes i el medi ambient, entre d’altres.

Demaneu-nos informació: viulavinya@masalborna.org
 
Us esperem!
 

CURIOSITATS DE LA VINYA...
Descobreix tot allò que no saps del món de la vinya
 
Aquets mes: L’ESPORGADA
A finals d'any, la planta de la vinya és ben nua: les fulles han caigut durant la tardor i només hi veiem els sarments (les branques).
Aquest és el moment idoni per ESPORGAR o PODAR, és a dir, tallar les branques per millorar-ne el rendiment, allargar la vida de la planta i millorar la qualitat dels raïms.
I és que si no s'esporguen, els sarments poden arribar a fer fins a 30 metres de llargada!
L'objectiu de l'esporgada, doncs, és reduir el nombre i la longitud dels sarments perquè la planta faci menys raïms però més gruixuts i de major qualitat. L'esporga allarga la vida de la vinya i assegura també la collita de l'any següent. També permet adaptar la mida de la planta a l'espai on es cultiva per facilitar les feines agrícoles.

Viu la Vinya & Bodegues Torres amb La Marató de TV3

 
El passat dissabte 28 de novembre, Bodegues Torres va organitzar una jornada solidària per recaptar fons per La Marató de TV3, aquest any dedicada a la diabetis i l’obesitat.
Durant aquesta jornada es van organitzar un seguit d’activitats, la recaptació de les quals es destinarà íntegrament a La Marató.
Viu la Vinya, un any més, no volia deixar de col·laborar amb aquesta jornada i vàrem realitzar activitats infantils relacionades amb el món del vi i la vinya. 
La jornada va ser tot un èxit, amb molta assistència de nens i nenes que es van divertir aprenent com fer un empelt, què és la fil·loxera, pintant i disfressant-se!
Des de Viu la Vinya desitgem poder seguir col·laborant any rere any amb iniciatives com aquesta!
QUI SOM?
UN PROJECTE SOCIAL AMB VALOR AFEGIT
Galeria Fotogràfica
1 imatge per conèixer-nos millor...

COMPARTEIX!

Si creus que el contingut d'aquest butlletí pot interessar a algun amic o conegut... comparteix-lo!!
Share
Forward
Copyright © 2015 Viu la Vinya, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp