Copy
Veure el mail al teu navegador

Neix l'e-Butlletí en plena verema 2015

Les novetats de Viu la Vinya cada mes al teu correu

Estrenem aquest nou canal de comunicació mensual dirigit a totes les persones que viviu la Vinya amb nosaltres i us informarem de les nostres novetats i activitats.

El nostre e-Informatiu neix en un moment molt especial per nosaltres: l'època de l'activitat de verema. I és que és durant els mesos de setembre, octubre i novembre quan rebem el major nombre de visitants a Viu la Vinya, els quals no es voleu perdre l'oportunitat de viure les vinyes del Penedès de primera mà.


Però Viu la Vinya està obert tot l'any, amb activitats per a tots els públics i tallers fets a mida... i amb aquest butlletí volem que les descobriu.

Benvinguts!
Video verema Viu la Vinya

 "La verema de Viu la Vinya"


Aprofitant el llançament del nostre nou butlletí electrònic, us volem convidar a que conegueu millor l'activitat estrella de la temporada: la verema

Descobriu de més a prop les diferents propostes de Verema a Viu la Vinya a través d'aquest petit vídeo: tallers, jornades a festes, fires o esdeveniments... i molt més!

No us el perdeu!!
Fira de Santa Teresa. El Vendrell

ESTRENA A LES FIRES DE SANTA TERESA


El passat 11 i 12 d'octubre, Viu la Vinya es va desplaçar a la Fira de Santa Teresa (El Vendrell) per oferir els tallers en el marc d'aquestes tradicionals fires.

Per primer cop, Viu la Vinya va participar en aquesta fira amb un seguit d'activitats entre les quals els més petits van poder fer la verema tot aixafant el raïm amb els peus i també van poder fer manualitats relacionades amb la vinya. 

Podem dir que les jornades varen ser un tot èxit amb molta fluència d'infants que van visitar el nostres estand. Esperem que aquesta sigui la primera de moltes col·laboracions!
QUI SOM?
UN PROJECTE SOCIAL AMB VALOR AFEGIT
Galeria Fotogràfica
4 imatges per conèixer-nos millor...

 

COMPARTEIX!

Si creus que el contingut d'aquest butlletí pot interessar a algun amic o conegut... comparteix-lo!!
Share
Forward
Copyright © 2015 Viu la Vinya, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp