Copy
Nieuwsbrief Februari 2020

BRUISENDE BRAINSTORM
Hoe laten we nog meer wintersporters kennismaken met telemarken? Hoe kunnen we de Nederlandse telemark-community nog verder versterken? In september hebben we hierover met elkaar gebrainstormd. Fijn om te merken dat het bruist van de ideeën! We hebben met elkaar al een paar mooie eerste stappen gezet en in 2020 gaan we daar samen enthousiast mee verder. Er is veel in beweging!

PAKKEN VAN PICTURE
Het verhoogt onze zichtbaarheid, bevestigt onze identiteit en maakt het makkelijk voor geïnteresseerden om een gesprek met ons aan te gaan. En het ziet er natuurlijk ook gewoon supergaaf uit: 17 van onze (aspirant)leraren hebben een investering gedaan in een mooi pak van Picture met opdruk van Telemark Nederland. Daarmee vallen we op, zowel in Snowworld Zoetermeer als in de Alpen. Dank aan Picture Nederland die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

WORD AMBASSADEUR!
Wordt jou ook vaak gevraagd wat dat telemarken nou is en hoe je kan kennismaken met deze uitdagende sport? Word dan een van onze ambassadeurs! Stuur een berichtje naar info@telemark.nl en wij sturen je desgewenst een setje visitekaartjes toe. Zo kan ook jij geïnteresseerden de weg wijzen naar Telemark Nederland voor meer informatie of voor een intro-les.

TELECOW GOGGLESOC
Hoe tof is dat? Ook jij kunt binnenkort hét gadget van het Telemark Summerfest in bezit krijgen: de TeleCow GoggleSoc. De GoggleSoc beschermt je skibril tegen krassen, in de gondel of bij de après-ski. De randen zijn van elastiek waardoor de GoggleSoc op bijna elke skibril past. Gemaakt van gerecycled plastic en wasbaar in de wasmachine. En nog leuk ook, met Delfts blauw TeleCow print! Binnenkort te bestellen.

LESSEN IN ZOETERMEER
In seizoen ‘17-’18 hadden we ruim 40 inschrijvingen voor de lessen op de maandagavond. In seizoen ‘18-’19 waren dit er ruim 80 en in seizoen ‘19-’20 koersen we af op 120 inschrijvingen! Daarnaast worden de techniektrainingen op zondagmorgen druk bezocht en lieten we de ski- en snowboardleraren van SnowPros kennismaken met telemarken. Het enthousiasme van de leraren en meer aandacht op social media werpen duidelijk hun vruchten af.

WAXEN, SLIJPEN EN RACLETTE
Een heerlijk ontspannen avond voor trainers, vrijwilligers en vrienden van Telemark Nederland, waarin geleerd, gelachen en genoten is. We hebben, als start van het winterseizoen, een wax clinic bij MK Skiservice in Bilthoven bijgewoond. Een ideale gelegenheid om elkaar buiten de sneeuw te ontmoeten, als vrijwilligers samen te ontspannen en nieuwe plannen te maken.
Topavond! MK Skiservice bedankt!

SEIZOENSOPENING IN DE ALPEN
Met het Dutch Telemark Event aansluiten bij de internationale Freeheeler seizoensopening in Hintertux in plaats van het zo vertrouwde Val Thorens. Wij vonden het wel even spannend, maar we kunnen terugkijken op een geslaagd event! We kleurden Hintertux oranje, zowel op de sneeuwrijke pistes als tijdens de vele activiteiten ‘s avonds.
Dank aan de werkgroep voor de organisatie, dank aan alle deelnemers voor het vertrouwen in deze aanpak en dank aan Telemarkshop.nl die de welkomstborrel sponsorde!
Hoe we het DTE in 2020 gaan aanpakken? Daarover vragen we nog jouw mening. Houd je mailbox in de gaten!

ZIEN WE ELKAAR OP ÉÉN VAN DE KOMENDE EVENTS?

  • 7 maart 2020 - World Telemark Day. Samen de sport vieren! Vanaf 19 uur in SnowWorld Zoetermeer telemarken en borrelen. Neem gerust iemand mee!
  • 26-29 maart 2020 - Telemarkfest in Kleinwalsertal met op zaterdag het NK Telemark 2020.
  • 28-30 augustus 2020 - Telemark Summerfest in Landgraaf. Een weekend lang telemark workshops en veel lol! Gewoon in de zomer in Nederland.
Heb jij nog telemark-events voor de eventpagina, laat het even weten!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Onze website is: www.telemark.nl
Ons mailadres is: info@telemark.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp