Copy
Beste <<Voornaam>>,

Eind september hebben we je geïnformeerd over de nieuwe opzet van de seizoensopening van telemarkend Nederland. We sluiten dit jaar met het Dutch Telemark Event aan bij de Freeheeler European Opening in Hintertux. Dit event vindt plaats van 29 november tot 1 december 2019 in Hintertux. 

We zijn blij dat veel van jullie hebben aangegeven mee te willen naar Hintertux. We zijn aan de slag gegaan met jullie tips en suggesties hoe we er met elkaar een mooi event van kunnen maken. Lees hier hoe je stap voor stap boekt.

Hoe boek je voor het Freeheeler festival?

Het boeken voor het event gaat iets anders dan je gewend bent:

  1. Je regelt zelf je vervoer en verblijf.

  2. Je stelt via het Freeheeler-package én het Dutch Package een menu naar eigen wens samen voor de festival-activiteiten.

Vervoer

Omdat niet iedereen vervoer tot zijn of haar beschikking heeft, willen we het jullie graag zo makkelijk mogelijk maken om samen te carpoolen. Daarom kun je via deze website aangeven of je plaats beschikbaar hebt in jouw auto of juist op zoek bent naar vervoer.

Wil je niet met de auto? Je kunt ook betaalbaar een treinreis boeken naar Mayrhofen via HappyRail.

Accommodatie

We willen als Nederlanders zo veel mogelijk met elkaar in het dorpje Tux Lanersbach terechtkomen. Dit is het dorpje waar ’s avonds de festival-activiteiten plaatsvinden. Het dorp ligt 6 kilometer van de gletsjer vandaan. Vanaf hier reis je binnen 10 minuten met de bus of met de auto naar de gondel in Hintertux. En ‘s avonds loop je vanaf je accommodatie in een paar minuten naar de Swingsbar voor de welkomstborrel, het Tux Center voor de filmavonden en meetings of naar het feestgedruis in de Kleine Tenne. Er is horeca aanwezig en er zijn wat winkels en een bakker om je dagelijkse boodschappen in te slaan.

Hoe zoeken en boeken?

De lokale VVV helpt je graag boeken want niet alle accommodaties zijn via internet boekbaar voor een klein aantal nachten. Als je via de VVV boekt is dit vaak wél mogelijk, dus zo heb je meer mogelijkheden om een leuke accommodatie te vinden. Geef dan ook bij het boeken via de VVV aan dat je als Nederlandse Telemarker voor de Freeheeler European Opening komt. 

De VVV is op de volgende manieren bereikbaar voor boekingen of meer informatie:
via internet, per email en per telefoon: +43 5287 8506.

Goed om te weten: de prijzen die je voor appartementen te zien krijgt, zijn vaak de prijzen die je betaalt voor de huur van de accommodatie voor de opgegeven periode, en dus niet altijd de prijzen per persoon per nacht. Even delen door het aantal personen en het wordt ineens stukken betaalbaarder.

Er zijn ook redelijk wat goed betaalbare frühstückpensions en hotels met half-pension mocht het aanbod van de appartementen je wat tegenvallen. Informeer naar de mogelijkheden bij de VVV.

Boek je festival-packages

Voor het event zelf boek je als Nederlander twee packages: the Freeheeler Package en the Dutch Package. Je kunt hierbij zelf kiezen welke opties je in de packages wilt.

1. The Freeheeler Package
The Freeheeler Package bevat je liftpas, goodies en toegang tot verschillende activiteiten. Er is hier de keuze om voor verschillende lengtes (van een halve dag tot de volledige 3 dagen) te boeken. Ook heb je de mogelijkheid om 1 dagdeel een workshop van onze buitenlandse telemarkvrienden te boeken.
De details van the Freeheeler package kun je inzien en boeken via onderstaande knop. Geef als je boekt in de opmerkingen aan dat je een ‘Dutch Telemarker’ bent.

1. Boek het Freeheeler Package
2. The Dutch Package
The Dutch Package wil je als Nederlander natuurlijk ook. De basis van dit package is voor vrienden van Telemark Nederland gratis. Voor info over vrienden van Telemark Nederland, zie onderin deze mail.
Het Dutch Package bevat leuke Nederlandse goodies en een gratis consumptie op de Dutch welkomstborrel die donderdagavond in de Swingsbar te Lanersbach plaatsvindt. En als we weten dat jij meegaat, kunnen wij je gericht informeren over onze activiteiten ter plekke.
 
Ook heb je via dit package de mogelijkheid om (extra) workshops van Nederlandse Telemarkleraren te boeken. Geef hierbij aan hoeveel dagdelen je workshops wilt volgen en wat je niveau is. Betaling van de workshops gaat via een betaalverzoek dat je later ontvangt.
2. Boek het Dutch Package

Overige zaken

Op het festival zelf kun je je opgeven voor de overige activiteiten zoals de Freeheeler Tele X Challenge: een sensationele Telemark-cross fun-wedstrijd waar je aan mee kunt doen.

We hopen je in Hintertux te zien!

Hartelijke groet,
de werkgroep “Dutch Package” van het DTE 2019,
Kjartan, Mike, Aranta, Fons en Loen

Vriend van Telemark Nederland worden?

Word ook “Vriend van Telemark Nederland” en maak een bijdrage over om de activiteiten van Telemark Nederland te ondersteunen. Met jouw bijdrage promoten wij het telemarken en organiseren we leuke activiteiten voor de Nederlandse Telemark community. Als “Vriend van Telemark Nederland” ontvang je -naast leuke goodies op het festival- exclusieve aanbiedingen en kortingen, zoals korting op een SnowWorld jaarkaart. Ook organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten speciaal voor onze Vrienden.

Word vriend van Telemark Nederland
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Onze website is: www.telemark.nl
Ons mailadres is: info@telemark.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp