Copy

Aan alle donateurs van Telemark Nederland,

Met deze email berichten we jullie dat wij per 19 augustus het bestuur van de Stichting Telemark Nederland hebben overgedragen aan Anton Delsman, Aranta van den Broeke en Pieter de Groote.
 
Acht jaar geleden zijn wij ambitieus en vol nieuwe ideeën aan de slag gegaan met het organiseren van evenementen en activiteiten voor telemarkend Nederland. We zijn doorgegaan met  gewaardeerde tradities zoals het Dutch Telemark Event in Val Thorens (en vierden afgelopen jaar de 20e editie!). Daarnaast hebben we een mooie telemark community opgebouwd, waarmee we samen nieuwe initiatieven hebben ontplooid, zoals de telemark-lerarenopleiding, het Nederlands kampioenschap Telemark, en de succesvolle TeleTurn Inn’s in Zoetermeer. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Nu is het tijd voor een nieuw bestuur. We hebben er het volste vertrouwen in dat Aranta, Pieter en Anton er iets moois van maken. Vol nieuwe ideeën en plannen om telemarkend Nederland verder te brengen, op hun eigen wijze.
Dank voor alle vertrouwen in de afgelopen jaren. Wij doen een stap terug maar zijn niet weg. We hopen jullie de komende winters te blijven ontmoeten in de sneeuw!
 
Hartelijke groet, 
Wil, Fons, Mike, Peer en Erik.

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Our website is: www.telemark.nl
Our mailing address is: info@telemark.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp