Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Wist je dat je als vriend van Telemark Nederland een SnowWorld jaarkaart met korting kunt bestellen? Een SnowWorld jaarkaart geeft je onbeperkt toegang tot alle vestigingen van SnowWorld: Zoetermeer, Landgraaf, Rucphen, Spaarnwoude en Terneuzen. En daarmee kun je dus 365 dagen per jaar telemarken in Nederland.

Voordeel

Je ontvangt als jaarkaarthouder diverse andere kortingen zoals 10% korting bij Duijvestein en korting op een fondue of BBQ bij SnowWorld. En met een jaarkaart neem je ook je familie of vrienden voordeliger mee naar SnowWorld: je kunt een vriend meenemen met €5,- korting. 

Kosten

De normale prijs voor een SnowWorld jaarkaart is €660,-. Via Telemark Nederland krijg je €135,- korting en betaal je voor een jaarkaart €525,-.

Hoe maak je gebruik van dit aanbod?

1. Je kunt als vriend van Telemark Nederland gebruik maken van dit aanbod als je in 2019 minimaal €27,50 aan Telemark Nederland hebt gedoneerd.
Als je dit jaar nog geen donatie hebt gedaan, maak deze dan alsnog over aan Telemark Nederland, NL65INGB0008032681. Of klik op de knop hieronder.
2. Stuur een e-mail aan info@telemark.nl dat je gebruik wilt maken van dit aanbod. Geef daarin aan per wanneer je jaarkaart ongeveer moet ingaan of verlengd moet worden. Wij zetten je dan op de lijst waarmee SnowWorld checkt of je in aanmerking komt voor een jaarkaart met korting.
3. We sturen je per e-mail een voucher toe waarmee je je jaarkaart kunt aanvragen bij SnowWorld. Bij het afhalen van je jaarkaart betaal je €7,- borg.

Word vriend van Telemark Nederland

Vriend worden van Telemark Nederland?

Wij bieden vrienden van Telemark Nederland diverse voordelen zoals deze mooie korting op een SnowWorld jaarkaart. Daarnaast draag je als vriend van Telemark Nederland bij en kan je meedoen aan activiteiten voor en door de Nederlandse Telemark community. Denk aan intro-lessen, techniektraining, slalomtraining en instructeurstraining. Verder zijn we door je bijdrage in staat om jaarlijkse events te organiseren zoals het Dutch Telemark Event, het Nederlands Kampioenschap Telemarken en het Telemark Summerfest. Ook verzorgen we met elkaar promotie-activiteiten en -middelen om meer mensen in contact te brengen met onze mooie sport. Op dit moment zijn we hard bezig om nog meer voordelen te koppelen aan de vriendschap met Telemark Nederland. Daarover later meer!  

Aanstaande zaterdag zijn we in SnowWorld Spaarnwoude bij de winteropening. Kom gerust even langs!

Sportieve groet,
Telemark Nederland

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Onze website is: www.telemark.nl
Ons mailadres is: info@telemark.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp