Copy
Op de Klap Ski da's pas Knap Ski!
View this email in your browser

Kom Telemarken in de Gooische Alpen!

Telemarken, of Freeheel skiën, is een belevenis op zich en een uitdaging die tegenwoordig heel bereikbaar is. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je behoefte om niet alleen te trainen in een binnen-sneeuwhal maar je passie ook eens in de frisse buitenlucht te beoefenen?

 

Dan ben je bij Wolfskamer Wintersport op het juiste adres. Wolfskamer Wintersport is de grootste outdoor kunstskibaan in Midden Nederland. Gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van sport- en recreatiepark ‘de Wolfskamer’ te Huizen, tref je 6 zeer goed onderhouden pistes,  een uniek freestylepark en een buckelpiste aan. Met ruim 10.000 m2 aan pistes, die variëren in verschillende moeilijkheidsniveaus, biedt Wolfskamer Wintersport voor iedere telemarker, zowel  de beginner, de gevorderde, evanals expert, de ultieme uitdaging! Ook is er een gemütliche horeca met een gezellige bar, een open haard en een overdekt terras met goed uitzicht op de pistes.

 

Wanneer je nu lid wordt van Wolfskamer Wintersport krijg je de mogelijkheid om tot en met het einde van dit seizoen gratis kennis maken met deze outdoor kunstskibanen.

In het nieuwe seizoen 2016-2017 (september t/m maart) kunt je met je lidmaatschap vervolgens het gehele jaar vrij telemarken. Met één blik op ons uitgebreide vrij ski /telemark rooster kunt je direct zien wanneer je zelfstandig aan je techniek kunt werken. Als je liever professionele begeleiding wilt dan heeft onze vereniging ook daar een gepaste oplossing voor.

Zelf voor je eigen telemarkmateriaal zorgen!

Nog niet overtuigd?

Kom dan voor een kennismaking naar onze altijd gezellige Open Dag op zondag 13 maart a.s. van 10.00 - 17.00 uur in de Gooische Alpen!
Vooraf aanmelden is niet nodig. Ons bezoekadres:

 

Wolfskamer Wintersport

IJsselmeerstraat 5

1271 AA Huizen (NH)

Wil je meer informatie?

Neemt u dan contact op met Wolfskamer Wintersport (tel. 035 – 5261709 of email: info@wolfskamer.nl) of met Mike van Veen van Telemark Nederland (mike@telemark.nl)
 

Graag tot ziens in de Gooische Alpen!

Donateurschap.

Om onze activiteiten te kunnen realiseren hebben we geld nodig.
Daarom vragen wij een donatie van 25€ per persoon, jullie krijgen dan automatisch een supervette STN-badge thuisgestuurd.
 
Als donateur ontvang je een 70x110mm opnaai TN-badge.
Maak onder vermelding van "Donatie 2015"  25€ over op
IBAN NL65INGB0008032681  t.n.v Telemark Nederland.
Share
Tweet
Forward


Our website is: www.telemark.nl
Our mailing address is: info@telemark.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences