Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Even introduceren: wij, Anton, Pieter en Aranta hebben het stokje overgenomen van het bestuur van Stichting Telemark Nederland. We zijn twee weken geleden vers gestart en hebben er veel zin in!

Ontwikkeling

Op de eerste plaats willen we het oud-bestuur hartelijk danken voor hun jarenlange inzet. Zij hebben samen met alle donateurs en vrijwilligers hard gewerkt en daarmee het telemarken in Nederland op een hoger niveau gebracht. 

Tijdens de ontmoetingen in de afgelopen periode hebben we ervaren hoe goed het is om als oud- en nieuw bestuur samen te werken. We kijken dan ook uit naar een goed vervolg van deze samenwerking.

Community

In de afgelopen jaren hebben veel van jullie zich met veel plezier en passie ingezet voor de ontwikkeling van telemarken in Nederland. En met succes. Er zijn veel mooie initiatieven en activiteiten ontwikkeld en opgezet.

Hulp gevraagd

Hoe nu verder? We vallen maar meteen met de deur in huis. We hebben jouw hulp hard nodig: in het meedenken over de richting en ontwikkeling van telemarken in Nederland. En natuurlijk ook bij het uitvoeren van de stappen die we hierin samen gaan zetten.

Uitnodiging

We nodigen je hierbij dan ook van harte uit om bij de eerste meedenk-sessie aanwezig te zijn. Tijdens deze sessie willen we elkaars ideeën horen: hoe kunnen we nog meer mensen laten kennismaken met telemarken, hoe bouwen we verder aan een hechte community en aan de ontwikkeling van telemarkend Nederland? En wat kan en wil jij daar zelf aan bijdragen?

Locatie en tijd

De sessie vindt plaats op zaterdag 14 september van 14 uur tot uiterlijk 17 uur in Snowworld Zoetermeer. We sluiten af met een drankje.

Aanmelden

Ben je erbij? Dan horen we dat heel graag!
Aanmelden voor 14 september

Wil je wel meedenken maar ben je verhinderd? We horen heel graag je ideeën. Zet ze op de mail, benader ons voor een gesprek of geef je ideeën mee aan iemand die wel aanwezig kan zijn.

Sportieve groet en we hopen je de 14e te spreken,

Anton, Aranta en Pieter

Share
Tweet
Forward
Onze website is: www.telemark.nl
Ons mailadres is: info@telemark.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp