Copy
Hallo <<Voornaam>>,
Telemark Nederland bestaat 20 jaar en we starten het seizoen met het Dutch Telemark Event, de 20ste jubileum reis naar Val Thorens. De rest van de activiteiten staan op de Telemark Nederland website.

Dutch Tele Event 2018

De kick-off voor het komende seizoen in Val Thorens!

Na het enorm succesvolle Summer-Event in Landgraaf kijkt iedereen weer uit naar het jaarlijks terugkerend Dutch Tele Event in Val Thorens (F).
Dé start voor het nieuwe telemark seizoen
29 november t/m 1 december

Het Dutch Telemark Event is het grootste Nederlandse telemark festival, en vindt ook dit jaar weer plaats in Val Thorens. Een supergezellig evenement voor jong en oud, en van beginner tot vergevorderde telemarker. Met mogelijkheden om clinic’s te volgen van een internationaal docententeam, ski’s en schoenen te testen, of apres-teleski.

Maak gebruik van de €25 vroegboekkorting tot 1 november.

Reserveer online (met €25 vroegboekkorting)

Woensdag 28 november
Rond 18.00uur zal de Royal Class bus vertrekken en de opstapplaatsen Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht aandoen.

Donderdag 29 november
De aankomst van de bus in Val Thorens is in het begin van de ochtend. De kamers zullen dan direct beschikbaar zijn. Voor de mensen die voor het eerst mee gaan is er direct na aankomst een informatiebijeenkomst en beginnen de lessen meteen. De overige deelnemers kunnen op een later tijdstip/dag deelnemen aan de clinics.
De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Vrijdag 30 november
Op deze dag zijn er weer diverse clinics en is er de mogelijkheid om zelf of met een groepje op pad te gaan. Na afloop is er een "Jubileum Party Night".

Zaterdag 1 december
Deze ochtend zullen er nog clinics zijn. Aan het begin van de middag maken we een gezamenlijke afdaling. De middag is vrij te besteden.
Na het “Diner Depart” zal de bus vertrekken richting Nederland.
 

Alle actuele informatie in een oog opslag.

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten. Natuurlijk is Het Dutch Tele Event georganiseerd maar hebben we ook op informatiedagen gestaan en zijn er clinics aan skileraren op diverse banen gegeven. Meer informatie vindt je op onze vernieuwde website.
 
Welkom in de Telemark community

Om onze activiteiten te kunnen realiseren hebben we geld nodig. Daarom vragen wij een donatie van €27,50 per persoon, jullie krijgen dan automatisch een supervette STN-badge thuisgestuurd.

Als je de €27,50 over maakt op IBAN: NL65 INGB 0008 0326 81 t.n.v. Stg. Telemark Nederland o.v.v. je naam en postadres.

Ontvang je als lid van de community de 100x100mm opnaai TN-badge.

Our website is: www.telemark.nl
Our mailing address is: info@telemark.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp