Copy
Beste <<Voornaam>>,

Telemark Nederland organiseert al twintig jaar het Dutch Telemark Event (DTE). Het is altijd een gezellige start van het wintersportseizoen, met een grote en diverse groep Nederlandse telemarkers. En we hebben goed nieuws! Ook in 2019 vindt het Dutch Telemark Event plaats, maar we hebben wel besloten het dit jaar anders aan te pakken. We willen met nog meer telemarkers in verbinding komen en daarom sluiten we dit seizoen aan bij de Freeheeler European Opening (FEO) de seizoensopening voor telemarkers uit heel Europa.

Andere opzet

Het Freeheeler festival kent een iets andere opzet dan je gewend bent: je regelt zelf je vervoer en verblijf. Daarnaast kies je zelf via freeheeler.eu/package-english een Freeheeler-pakket waarmee je de liftpas, goodies, consumptiebonnen en toegang tot de filmavonden, feestjes en andere festiviteiten regelt.

Data en locatie

Het evenement vindt plaats op de sneeuwzekere gletschers van Hintertux en wel van vrijdag 28 november t/m zondag 1 december 2019.

Verfrissend aanbod

Het Freeheeler-event biedt een verfrissend aanbod van activiteiten. Zoals filmavonden en activiteiten speciaal voor tele-girls. En waar wij ook heel enthousiast over zijn: er is mogelijkheid voor kinderen om materiaal te huren en les te krijgen. Er valt spektakel te verwachten met de Freeheeler Tele X Challenge: een sensationele Telemark-cross fun-wedstrijd waar je mee kunt doen als deelnemer, maar waar je zeker ook als toeschouwer van zult genieten!

Wat blijft hetzelfde?

Ook in Hintertux kun je op elk gewenst telemark-niveau workshops volgen, materiaal testen en met veel telemarkers heel veel lol maken op de piste, bij de après ski en de festiviteiten ‘s avonds.

Wat kunnen wij je bieden?

Om het Dutch Telemark Event wel het Dutch Telemark Event te laten blijven, willen we speciaal voor de Nederlanders op het Freeheeler-festival wat extra's organiseren. Zo denken we erover om een Telemark Nederland-package te bieden, met daarin een welkomstborrel voor de Nederlanders en/of een Nederlands feestje, een Nederlandse goodie en de mogelijkheid om -naast of in plaats van de workshop die je via het Freeheeler festival kunt boeken- workshops van Nederlandse leraren te volgen. En desgewenst helpen wij jou bij het vinden van leuke reisgenoten.

Wat willen we van jou weten?

Om een mooi Nederlands festival-pakket samen te stellen, vragen we je om even een paar minuten tijd te nemen om een aantal vragen te beantwoorden. 

Kun je onze vragenlijst voor 27 september invullen,
ook als je niet van plan bent mee te gaan?

Het helpt ons om snel met een passend aanbod te komen.

Vragenlijst DTE 2019
We horen heel graag van je!

Hartelijke groet,
Namens Telemark Nederland,

de werkgroep “Dutch Package” van het DTE 2019,
Kjartan, Mike, Aranta

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Onze website is: www.telemark.nl
Ons mailadres is: info@telemark.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Telemark Nederland · . · ., . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp