Copy
Is deze mail niet mooi? Bekijk hem dan in je browser.

Lieve <<First Name>>,


Op 19 november is het Internationale Mannendag en we zouden Emancipator niet zijn als we niet een eigen draai zouden geven aan deze speciale dag. We vragen jongens en mannen bij te dragen aan emancipatie en geloven dat zij daar een heleboel bij te winnen hebben. Met de emancipatie van jongens en mannen doorbreken we gewelddadige mannelijkheid en bevorderen we zorgzame mannelijkheid. Zo maken we jongens en mannen deel van de oplossing voor emancipatie, én wordt emancipatie deel van de oplossing voor problemen van mannelijkheid.

Er is lekker eten, een gezellige borrel, we lanceren de White Ribbon Campagne, én Tim van der Molen toont zijn prachtige theatervoorstelling #MEN(S).

Tickets (€15) vind je hier
Tickets met korting (€10) hier
19 november, 17:00 tot 21:00 uur bij DOC, Stadhouderskade 89, Amsterdam. Het volledige programma vind je op onze website.


Graag tot dan!

Lieve groeten van Emancipator,
Hannah
Copyright © 2019 Emancipator

Je ontvangt deze mail, omdat je bij Emancipator betrokken bent of bent geweest. 

Emancipator is de Nederlandse organisatie voor mannen en emancipatie op thema’s, zoals geweld, arbeid & zorg, seksualiteit en seksuele diversiteit. In beleid, programma’s en projecten is steeds meer aandacht voor jongens en mannen, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Veelal is hierbij sprake van een enorm gefragmenteerd speelveld. Emancipator verzamelt en ontsluit de kennis, verbindt de professionals en streeft naar een gemeenschappelijke visie op mannenemancipatie.

Wil je deze mail niet meer ontvangen? Dat mag natuurlijk altijd, dan kan je je hier unsubscriben.