Copy
Oktober 2015
View this email in your browser

Congresdagen Pesten op het Werk
Op 11 december 2015 (Groningen) en 29 januari 2016 (Haarlem) vindt het congres Pesten op de Werkvloer plaats, een initiatief van Stop Pesten Nu en Stichting Pesten op de Werkvloer. Dit congres dient om werkgevers bewust te maken dat pesten op het werk moet stoppen. Door inspirerende workshops en een boeiend plenair programma kom je meer te weten over de oorzaken en gevolgen van pestgedrag. Namens Stop Pesten Nu zetten ambassadeurs Joep Sertons en Sander Janson zich in. Zij laten een film zien die zij speciaal voor het congres hebben gemaakt. 

Meld je aan via www.congrespestenopdewerkvloer.nl of lees hier meer


Patricia Bolwerk opent OK- dagen
Op 13 november 2015 treedt Patricia Bolwerk, voorzitter van Stop Pesten Nu, op als openingsspreker op de Nederlandse OK-dagen. De OK-Dagen zijn een tweedaags interdisciplinair congres bedoeld voor iedere zorgprofessional die de operatiekamer en recovery tot zijn/haar vakgebied rekent. Jaarlijks nemen circa 900 mensen deel aan het congres.
  

Klik hier voor meer informatie over de OK-dagen. 
Boeklancering ambassadeur Paul Turner
Paul Turner is bekend als zanger en werd bekend door zijn deelname aan de The Voice of Holland. Paul is ambassadeur van Stop Pesten Nu. Onlangs schreef hij een boek over zijn kindertijd. Als jongetje met overgewicht werd hij uitgescholden voor ‘fatty’. Wat dit met hem deed, lees je in zijn boek ‘Kiloknaller’. De editie voor volwassenen heet ‘Mijn strijd tegen de kilo’s’.

Het verhaal van Paul is een heel mooi voorbeeld voor (gepeste) kinderen en ouders van gepeste kinderen van hoe je positief om kunt gaan met ‘anders zijn’. Niet alleen voor kinderen en volwassenen die anders zijn doordat ze zwaarder zijn, maar voor alle kinderen en volwassenen die gepest worden, zich anders voelen, etc. 

‘Kiloknaller’ en ‘Mijn strijd tegen de kilo’s’ zijn sinds 4 november jl. verkrijgbaar.
 Lees meer
Nieuw kantoor Stop Pesten Nu
Sinds kort beschikt Stop Pesten Nu over een prachtige kantoorruimte! Wij bedanken hiervoor Sallcon (www.sallcon.nl) die deze ruimte een jaar lang sponsort. Op twitter zie je de foto’s van onze nieuwe plek 
Minister Asscher in gesprek met bedrijven over aanpak agressie
Bijna een kwart van de werknemers (23%) heeft te maken met agressie en geweld op het werk door derden, bijvoorbeeld klanten, passagiers of leerlingen. Dat betekent dat jaarlijks ruim 1,6 miljoen werknemers slachtoffer hiervan zijn, waarvan 200.000 zelfs (zeer) vaak. Agressie en geweld op de werkvloer vermindert het werkplezier, verhoogt stress, geeft psychische klachten en kan leiden tot uitval. Op maandag 26 oktober jl. ging minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in gesprek met ondernemers over hun aanpak van agressie en geweld tegen werknemers. klik hier voor meer informatie
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2015 Stop Pesten Nu, Alle rechten voorbehouden.

Wil je je gegevens wijzigen of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kun je je gegevens wijzigen of uitschrijvent
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stop Pesten Nu · p/a JPR Advocaten · Postbus 623 · DEVENTER, Overijssel 7400 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp