Copy
September 2015
View this email in your browser

Stop Pesten Nieuws

 

Stop Pesten Nu ondersteunt Het Klokhuis bij uitzendingen over pesten
In de Week tegen het Pesten verzorgt Het Klokhuis vijf thema uitzendingen over pesten en de achtergrond van pesten. Stop Pesten Nu werkte intensief samen met het Klokhuis om deze uitzendingen voor te bereiden. Hiervoor brachten wij het Klokhuis onder andere in contact met Milan Knol en Don (Gamemeneer).
In de uitzending op 25 september aanstaande leggen deze populaire vloggers uit hoe er via social media gepest wordt en wat je daartegen kunt doen.

De uitzendingen zijn van maandag 21 t/m vrijdag 25 september, om 18.25 uur, bij NTR op NPO Zapp.
Lees meer op http://www.stoppestennu.nl/het-klokhuis-maakt-een-serie-over-pesten

Nieuwe website Stop Pesten Nu
De afgelopen tijd hebben wij er hard aan gewerkt om onze website te verbeteren. Op 9 augustus jl. ging de nieuwe site live. Onze informatie is nu gemakkelijker te vinden en de vormgeving is verbeterd. Zelf zijn we erg tevreden over het resultaat, maar we horen ook graag wat u ervan vindt. Laat het ons weten!
Zie http://www.stoppestennu.nl/.
Stop Pesten Nu genomineerd voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen van het Jaar
Elk jaar kiest Deventer Marktplein de Maatschappelijk Betrokken Ondernemen van het Jaar. Dit jaar is Stop Pesten Nu voorgedragen voor deze prijs. Daar zijn wij heel trots op! Op 14 oktober aanstaande maakt Deventer Markplein bekend aan wie zij de prijs toekent. Deventer Marktplein roept tevens op om veel supporters mee te nemen, dit kunnen collega’s / vrijwilligers zijn maar natuurlijk ook vrienden en familie! Wie het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn willen wij vragen om een mailtje te sturen naar info@stoppestennu.nl
 Win-acties week tegen pesten
In de Week tegen het Pesten kunnen kinderen mooie prijzen winnen als zij laten zien hoe zij zich inzetten tegen pesten. De hoofdprijs is een optreden van Ralf Mackenbach, maar er zijn ook gratis toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark te winnen of een goody bag van Nickelodeon.
Kent u kinderen die dit leuk zouden vinden?
Op http://www.stoppestennu.nl/win-acties-tegen-pesten-0 staat wat zij kunnen doen om de prijzen te winnen.

Posters van Stop Pesten Nu!
In het downloadcentrum op de site van Stop Pesten Nu zijn mooie posters beschikbaar. Deze posters kunnen gebruikt worden om het anti pest beleid in jouw omgeving te ondersteunen. Print ze uit en hang ze op in je school,  op de sportclub of het werk. en elke andere plek die je maar kunt vinden waar  wel een positief  bericht tegen pesten te zien mag zijn.  Thuis op plakken mag natuurlijk ook  ;-)
Oproep pauw voor kandidaten die over pesten willen praten
We zijn op zoek naar mensen tussen de 18 en 25 jaar die goed onder woorden kunnen brengen welke impact het pesten op hen gehad heeft. Het gaat er daarbij om dat zij verhelderend kunnen vertellen over de situaties, intensiteit en gevolgen van het pesten. klik hier voor meer informatie

Oproep Radio 3FM om jouw verhaal over pesten te delen
Wij zijn voor de Week tegen Pesten op zoek naar mensen die hun verhaal over pesten willen delen. Wij zoeken voor elke dag een ander verhaal. Denk aan iemand die zelf ooit gepest heeft, iemand die gepest wordt, iemand die het gezien heeft en wellicht een psycholoog die er een zinnig woordje over kan zeggen. Op deze manier willen we op een goede manier pesten onder de aandacht brengen bij de jonge doelgroep. Klik hier voor meer informatie                                    
Wat vind je van onze nieuwsbrief? Laat het ons weten via info@stoppestennu.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2015 Stop Pesten Nu, Alle rechten voorbehouden.

Wil je je gegevens wijzigen of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Dan kun je je gegevens wijzigen of uitschrijvent
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stop Pesten Nu · p/a JPR Advocaten · Postbus 623 · DEVENTER, Overijssel 7400 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp