Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>, ik wens u veel leesplezier met deze nieuwsbrief! Hij staat deze keer weer vol leuke feitjes en nieuwtjes. 
Albert Balk
Bekijk deze mail in je browser
Nr. 2 Jaargang 2016

Stuur een SMS’je of een WhatsAppje!


Reeds een aantal maanden maakt de praktijk gebruik van een “06” nummer. Bij veel mensen is dit al bekend, maar nog lang niet bij iedereen. Dit nummer is 24/7 bereikbaar om zodoende nog makkelijker met de praktijk te communiceren.
Afspraken maken of wijzigen, maar ook korte vragen beantwoorden gaat op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller!

We leven nu in een tijdperk, of we het nou leuk vinden of niet, waarin we gewend zijn meer en meer te communiceren met ons mobieltje. Dit heeft zijn nadelen. Kinderen, maar ook volwassenen zie je steeds meer “vergroeid” met hun mobieltje in de hand. Ja, de “sms-duim” schijnt al een blessure te zijn! Wellicht kan de osteopaat hier iets aan doen…?
 
Laten we het ook even positief bekijken: het communiceert lekker direct en de appjes of sms’jes kunnen verstuurd en/of beantwoord worden wanneer het jou uitkomt. Je kunt je berichten 24 uur per dag versturen, waarbij ik er naar streef iedereen binnen een paar uur te beantwoorden. Ook in het weekend zul je in de regel niet zolang op een antwoord hoeven te wachten. Met uitzondering tijdens vakantie periodes, dan zet ik de mobiele telefoon bewust even op “stil”.
 
Dus: SMS en WhatsApp gerust, maar wel met mate!
 
Vriendelijke groeten en tot de volgende Osteopathie Balk Nieuwsbrief.
 
Albert  


        

Klik op hier om mijn nummer makkelijk toe te voegen aan uw contacten.

 Wil je deze mail niet meer ontvangen of je voorkeuren wijzigen:
Hier kan u uw instellingen wijzigen of uitschijven

 
Copyright © 2016 Osteopathie Balk, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp