Copy
"Sättet att lära ut och det ni lärde var verkligen spännande. Jag lärde mig mycket och på lite tid." - Elev på Vårbyskolan, Huddinge, feb 2016
View this email in your browser
Hösten 2015 på Sätraskolan var spännande och utmanande och innebar att elever från Sätraskolan själva började åka ut och inspirera elever på andra skolor.
Den 8 september var elever från Sätraskolan och inspirerade elever på Bredängskolan i Skärholmen. Eleverna från Sätraskolan höll i mattelektionerna och dessa var: Maria Jimenez, Valeria Kim, Dilber Akgun, Thilani, Lubna, Linda Berrak, Rania Samir.
Vårens upplägg började med att Mathivation var på Fruängen skola den 13 januari och höll en mattelektion och motiverade och utmanade elever att våga misslyckas.
Pedagogiskt Ledarskap. Amad Raja har från och med höstterminen hållt i en kurs i pedagogiskt ledarskap, PL, där elever från Växjö, Uddevalla, Göteborg, Kungälv varit med och även en elev från Sätraskolan, Maria Jimenez. I januari var PL-eleverna i Enköping, bilder syns nedanför.
Den 27 januari var Maria Jimenez från Stockholm och Theodor Johansson, Carolina Barreira och Amanda Mårdh från Växjö på St Iliansskolan i Enköping. Mathivationeleverna motiverade eleverna i Enköping att våga misslyckas och att inte fatta.
Den 26 februari var 6 elever från Sätraskolan: Maria Jimenez, Linda Berrak, Thilani, Lubna, Valeria Kim, Rania Samir och inspirerade elever på Vårbyskolan i Huddinge. Projektledare var Amad Raja med Adnan Alblebish assisterade.

"Jättehäftigt och bra projekt! Jag vill också tacka killen som föreläste i aulan, vilken härlig energi och inspiraton till både vuxna och elever." - Lärare, Vårbyskolan, Huddinge om Mathivation.
 
Elevernas utvärdering från Vårbyskolan, Huddinge: 59 av 66 elever som deltog, 89,9%, tyckte att föreläsningen var bra eller mycket bra.

Vad tyckte du om föreläsningen i aulan?
Future Friday! KTH + Mathivation
Mathivation var på Future Friday på KTH den 11/3. Ilma och Tarek från Växjö presenterade och föreläste om vitsen med matematik och om Mathivation. Många gymnasieelever från Stockholm kom dit och även lärarna var intresserade.
Lärarnas tidning 25/9-15, "Alla lär när elev tar över". Läs här!
16-årige Adnan Alblebish var på Tv4 Nyhetsmorgon den 16/2-16 för att berätta om Mathivation och motivera både elever och föräldrar att alla kan bli bra på matte. Klicka på bilden för att komma till TV4-klippet.
Vill du avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet? unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mathivation · Mässans gata 18 · Box 5253 · Goteborg 402 25 · Sweden

Email Marketing Powered by MailChimp