Copy

Acesta se vrea a fi un newletter special, dedicat unui geocacher urecheat si unui eveniment unic – un film ‘fabricat’ in Romania care a ajuns in finala GIFF (“Geocaching International Film Festival”).

 

Despre iepu09 sigur ati mai auzit: mistere care sa te scoata afara din casa, drumetii montane, pastorit grupul geo de FB, jocuri de poker, cadouri de craciun, sufletul petrecerilor din ultimii ani la GQ …si ma opresc aici ca o sa-i explodeze pipota cand citeste J

E…si cu toate astea...ne-am mai surprins cu ceva: a stat el asa pe shestache si a facut o frumushatza de film care a ajuns in finala GIFF !!! (pentru cei care nu stiu – Groundspeak organizeaza anual un festival de film legat de lumea geocachingului)

 

 

De regula se organizeaza un eveniment gigant in Seattle, USA; insa datorita unei furtuni, acesta a fost anulat si a aparut idea unor evenimente in toate lumea in care sa poata fi vizionate filmele care au intrat in finala.

Si asa am avut “GIFF weekend” in perioada 5-8 noiembrie care a inclus 449 evenimente in 46 tari cu peste 14000 participanti!  (in Romania am avut 2 evenimente – unul in Bucuresti, celelalt in Sibiu)

 

Harta cu evenimentele pe glob:

 

 

Filmul lui Cristi a fost la inaltime. A fost foarte apreciat la mai toate evenimentele (curiosii pot studia linkurile de mai jos). Cel mai important este ca s-a vorbit in toata lumea de filmul de animatie romanesc! Intreaga suflare geocaching a aflat ca exista o comunitate si in Romania care poate da ceva de calitate. Greu de apreciat in putine cuvinte acesta minunata realizare! Respect domnu 09!

 

Puteti sa vedeti filmul aici: http://youtu.be/xIiRM-eDQ3A

 

Ar mai fi de zis ca filmul trateaza o tema sensibila: mentenanta. Am mai vorbit despre asta si o sa mai tot vorbim, insa filmuletzul asta pune bine punctul pe I. Are de toate: tema actuala, calitate, umor, personaje inspirate, simt artistic.

As putea scrie multe pagini despre impact, insa va las sa mai descoperiti si singuri. Mai spun numai ca aceste evenimente au umplut sali de cinema, au facut oameni sa doneze bani pentru cauze umanitare, au miscat …suflete.

 

 

Am selectat cateva impresii despre “Signal” (filmul iepurasului, care a cam fost in top3 in mai toate geografiile!!!)

·         Oregon – “Most Inspiring was Signal (the geocacher who needed to do maintenance)” (http://coord.info/GC657YY)

·         Dublin – “My favorite - I couldn't really pick out one. But I laughed most at Signal” (http://coord.info/GC651XG)

·         Northern Ireland – “I enjoyed the variety and the ‘quirky approach’ taken by some, the outstanding film for me, by a long way, was Signal by iepu09 from Bucharest in Romania, because of the superb animation and the strong message it conveyed. It was also, in my opinion, by far the most professional production” (http://coord.info/GC64T02)

 

Linkuri legate de event:

·         lista tuturor evenimentelor GIFF 2015 - http://www.geocaching.com/blog/2015/08/giff-weekend-2015/

·         ce se zice pe blogul oficial despre weekend-ul GIFF: http://www.geocaching.com/blog/2015/08/giff-weekend-2015/

·         din lucrurile minunate intamplate in acel weekend (nu ratati nr10!) http://www.geocaching.com/blog/2015/11/18-amazing-things-that-happened-during-giff-weekend-2015/

·         Taunus (Germany) pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lyPiGgX0yTY&feature=youtu.be

·         Rezultault voturilor in Cehia si Slovacia: http://vojtechaudy.cz/wp-content/uploads/czech-and-slovaks-GIFF.jpg

·         Slovenia: http://www.geocacher.si/giff-v-sloveniji/

·         Nu in ultimul rand…un mini-interviu cu regizorul roman (right-click + translate to English): http://www.6123tampere.com/2015/11/24/haastattelussa-signal-elokuvan-tekija-iepsu/

 

Cristi…MULTUMIM!

 

PS. Imi cer scuze de ‘non-profesionalismul’ html-ului, insa fara iepu09 lumea geocaching Romania e mai saraca

 

 

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Asociatia Geocaching Romania · Unirii 25 · Bucharest 013721 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp