Copy

Salut. Geocachere.

Sunt eu, Opt. GeoQuestOpt.

Am un mesaj important pentru tine. Nici nu mai contează câte cutii ai găsit sau ai ascuns în ultimul an. Sau dacă ne-am întâlnit anul trecut la mare sau dacă ne-am întâlnit vreodată.

Ce vreau să îţi spun este că anul ăsta m-au dus în Moldova. La poale de Ceahlău. În weekendul de Sfântă Marie strâng toată suflarea geocachingului românesc acolo şi te aştept şi pe tine.

Despre mine? Păi anul acesta constau în niscai excursii minunate pe plaiurile Ceahlăului (musai cu bocăncei), în plimbărică tip Tour-de-Moldavie pe ruta Bicaz-Poiana Largului-Târgu Neamţ-Piatra Neamţ, dar şi într-un city-break discovery la Piatra Neamţ.

Seara am nişte super-eventuri pregătite la Head-Quarter, cum chiar n-au fost. Am de gând să scot talentele din tine, deci get ready.

Head-Quarterul e la Camping Cristina, Bicaz, cu vedere la lac, la munte, la fun. Am aranjat cu vremea şi noaptea vedem stelele (perseide included) şi Ocolaşu Mare. Avem şi un tricou personalizat GQ8 dacă te interesează.

Te aştept, mă.

Hai!

PS. Dacă eşti interesat de cazare, variante de transport, tricou, dă-ne de ştire. Echipa Geocaching Moldaviae este 24h disponilă la email şi cât îi soarele pe cer la: 0726349007 (Petronel)

© 2016 Geocaching Romania
Mai multe despre noi: www.geocaching-romania.ro
Geocaching România pe Facebook: http://www.facebook.com/RomaniaGeocaching
Vino în grupul nostru de Facebook: http://www.facebook.com/groups/351272455377/
Fotografiile noastre pe Instagram: http://www.instagram.com/geocaching_romania/This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Asociatia Geocaching Romania · Unirii 25 · Bucharest 013721 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp