Copy
Facebook
Instagram
Website
NIEUWSBRIEF VAN TOERISME REGIOMARKETING ZUIDOOST FRIESLAND

Doe mee met de reviewcampagne en geef je op voor de workshops op 17 en/of 18 mei!
 
Dit jaar plukken we als regio nog de vruchten van de persreis van vorig jaar. Volgend jaar willen we de vruchten plukken van wat onze gasten over onze regio hebben te vertellen! Met meer en betere reviews laten we zien dat onze regio een hoog beoordeelde regio is, een regio waar gasten ook in 2022 (en daarna!) graag naartoe gaan. 
 
Reviewcampagne
Door nieuwe inzichten hebben wij de reviewcampagne praktischer en efficiënter gemaakt. In een eerder stadium was sprake van meerdere workshops, dit hebben we teruggebracht naar twee workshops voor deelnemers aan de campagne. 

Op maandag 17 (voor horeca- en activiteitenondernemers) & dinsdag 18 mei (voor accommodatieondernemers) staan deze workshops op het programma. Deze online workshops (19.30 - 21.30 uur) worden gegeven door Jan Scheele van
Caesus. Hij stoomt je klaar om jouw bedrijf klaar te maken voor het ontvangen van reviews, je gasten in beweging te krijgen om een goede review over jouw bedrijf achter te laten en veelgemaakte fouten te voorkomen. Aanmelden voor de gratis workshops kan tot 10 mei!

Tutorials en scan 
Voorafgaand aan de workshops krijg je links toegestuurd naar tutorials. In deze tutorials word je stap-voor-stap meegenomen hoe je de verschillende reviewsites kan inrichten en jouw bedrijf hierop kan voorbereiden. Ook word je voorafgaand gescand door de reviewexpert die de workshops leidt en krijg je hiervan een rapportje. Met deze gratis scan krijg je precies te zien waar je al staat, waar nog kansen of verbeterpunten liggen, en welke acties je snel en simpel kunt ondernemen om meer en betere reviews te krijgen. Je krijgt dus heel specifieke tips die toepasbaar zijn voor jouw bedrijf.

Bijdragen aan succes van de reviewcampagne
Ook wanneer je verhinderd bent op 17 & 18 mei, maar toch wilt bijdragen aan het succes van de reviewcampagne, kun je je aanmelden via onderstaande knop. Door deel te nemen aan de reviewcampagne krijg je na afloop van de campagne duidelijk in beeld hoe de regio en jouw bedrijf op het gebied van reviews zijn gegroeid dit seizoen!
Meld je aan vóór 10 mei!
In deze video laten we zien waarom reviews nou zo belangrijk zijn voor jouw bedrijf. 
Lees hier meer over de reviewcampagne!

Ondernemerssessie regionale toeristische ontwikkelstrategie 27 mei
Op donderdag 27 mei (19.30 - 21.30 uur) wordt er online een ondernemerssessie over de regionale toeristische ontwikkelstrategie gehouden. Toeristische ondernemers, verenigingen en coöperaties en natuurbeherende instanties worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Het is niet de vraag of het toerisme in Zuidoost Friesland gaat groeien, maar hoe het gaat groeien. De regio Zuidoost Friesland heeft als doel een slimme groei van toerisme te realiseren. Dit betekent dat we in Zuidoost Friesland een optimale balans willen ontwikkelen tussen toerisme, dat bijdraagt aan de leefbaarheid en brede welvaart. Maar ook toerisme dat de  draagkracht van de leefomgeving niet overschrijdt. 

Dit project komt voort uit de Regiodeal Zuidoost Friesland. Met deze deal investeren het Rijk en de regio de komende vier jaar samen €30 miljoen in vitale dorpen en een veerkrachtig landschap. Recreatie en toerisme zijn hierin vanzelfsprekend een belangrijk thema. 

Aanmelden kan via g.barendregt@ooststellingwerf.nl of lycklama@ruimteenvrijetijd.nl. Vermeld daarbij je je naam, organisatie en contactgegevens.

Stuur deze nieuwsbrief gerust door!
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Mail Mail
Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland (TRZF)  verzorgt de regiomarketing voor de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Ooststellingwerf, Smallingerland en Weststellingwerf. Neem voor vragen contact op met Elizabeth Pilat (gebiedsregisseur) of Gerard Wolters (voorzitter) via info@zuidoostfriesland.nl. 

 Update jouw e-mailvoorkeuren of Schrijf je uit van deze mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp