Copy
Is deze mail niet zichtbaar? Bekijk hem in uw browser

SILVESTER BOMBEECK NIEUWE DIRECTEUR SNB

Circulariteit, een nieuwe balans voor de slibmarkt en zoeken naar nieuwe verbindingen. Daarnaar streeft Silvester Bombeeck, per 1 september directeur van SNB.

LEES MEER »

ZONNEPANELEN KERS OP DE TAART VAN ENERGIEBESPARING

Het is zomer en het kersverse zonnepanelenpark op het bedrijfsterrein van SNB draagt al meteen op indrukwekkende wijze bij aan energieneutrale slibverwerking.

LEES HET BLOG VAN ERWIN SOETERS »

INTERNATIONAAL PODIUM VOOR CIRCULAIRE LADDER SNB


Tijdens een symposium in Stockholm liet directielid a.i. Silvester aan de hand van de Circulaire Ladder zien hoe SNB blijft bijdragen aan de circulaire economie.

LEES MEER »

OMZETTEN AFVALWATER IN PROCESWATER LIJKT HAALBAAR


Afvalwater uit het slibverwerkingsproces is om te zetten in proceswater. Dat blijkt uit de eerste resultaten van onderzoek bij SNB naar de mogelijkheden hiervoor.

LEES MEER »

DE LAAGSTE TARIEVEN IN EEN OVERSPANNEN SLIBMARKT

De meest verwerkers van slib hebben hun tarieven flink opgeschroefd ten opzichte van 2018. Oorzaak is de zwaar overspannen slibmarkt. SNB heeft de laagste tarieven.

LEES MEER IN DIT BLOG »
WE HOREN GRAAG VAN U
 
Voor meer informatie over SNB kunt u altijd contact met ons opnemen. We zien opmerkingen en vragen graag tegemoet. Want van uitwisseling van expertise profiteert iedereen, inclusief het milieu en dus de maatschappij.
 
Vindt u de informatie in deze nieuwsbrief interessant?
Stuur hem gerust door naar collega’s of vakgenoten die SNB Berichten wellicht nog niet kennen. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is gratis
.

N.V. Slibverwerking Noord-Brabant| 
Middenweg 38  |  4782 PM Moerdijk
Postbus 72  |  4780 AB Moerdijk
T (0168) 38 20 60  |  info@snb.nl  |  www.snb.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van NV Slibverwerking Noord-Brabant.
Klik hier om u af te melden.