Copy
Is deze mail niet zichtbaar? Bekijk hem in uw browser

OMYA EN SNB VERLENGEN SAMENWERKING

SNB en het naastgelegen bedrijf Omya verlengen de overeenkomst voor de levering van CO2 met drie jaar. Daarmee wordt het nuttig toepassen van deze luchtemissie uit het slibverwerkingsproces voortgezet.

LEES MEER »

VIDEO: ONDERHOUD IN TIJDEN VAN CORONA

Ook tijdens de intelligente lockdown draaide het slibverwerkingsproces gewoon door. Dat betekende dat ook periodiek onderhoud plaats moesten vinden. En dat bleek een fikse uitdaging.l.

LEES MEER »

SAMEN PRODUCEREN WE 1,9 MILJARD KUBIEKE METER AFVALWATER

De slibverwerkingsinstallatie verbruikt aanzienlijke hoeveelheden hulpstoffen zoals kalk, krijt en natronloog. Die houden de emissies naar water en lucht zo laag mogelijk.

LEES MEER »

SLIBVERWERKING DRAAIT DOOR

De omgeving waarin SNB opereert wordt steeds dynamischer. En toen was daar ook nog eens de coronapandemie. Dat vraagt een behoorlijke flexibiliteit. Want de slibverwerking moet gewoon doorgaan. SNB heeft haar bedrijfscontinuïteitsplan ingesteld om de effecten van de pandemie op de bedrijfsvoering te minimaliseren. 

LEES MEER »
WE HOREN GRAAG VAN U
 
Voor meer informatie over SNB kunt u altijd contact met ons opnemen. We zien opmerkingen en vragen graag tegemoet. Want van uitwisseling van expertise profiteert iedereen, inclusief het milieu en dus de maatschappij.
 
Vindt u de informatie in deze nieuwsbrief interessant?
Stuur hem gerust door naar collega’s of vakgenoten die SNB Berichten wellicht nog niet kennen. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is gratis
.

N.V. Slibverwerking Noord-Brabant| 
Middenweg 38  |  4782 PM Moerdijk
Postbus 72  |  4780 AB Moerdijk
T (0168) 38 20 60  |  info@snb.nl  |  www.snb.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van NV Slibverwerking Noord-Brabant.
Klik hier om u af te melden.