Copy
Nieuwsbrief STIBEX januari 2016
View this email in your browser
Wij hopen dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad. Zoals in de vorige nieuwsbrieven was te lezen, gaat er behoorlijk wat veranderen bij STIBEX. Zo beginnen wij het jaar met vernieuwde examens, vernieuwde eind- en toetstermen en niet te vergeten nieuwe demotoetsen. 
Nieuwe examens STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden
Het veld van opleiding en examinering in de financieel-administratieve sector verandert en STIBEX verandert mee! Zoals aangekondigd zijn vanaf 1 januari 2016 de compleet vernieuwde examens binnen de modules van Assistent Boekhouder en Praktijkdiploma Boekhouden ‘aan’ gegaan. Lees meer
Productinformatie en toetsmatrijzen STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie
Niet alleen STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden zijn volledig vernieuwd, ook STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie wordt volledig geüpdatet. Op dit moment werkt STIBEX er hard aan om ervoor te zorgen dat de vernieuwde examens STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie vanaf begin februari 2016 kunnen worden afgenomen. Lees meer
Het diploma STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden is een veelgevraagd diploma. Met het behalen van het Praktijkdiploma Boekhouden laat je zien dat je in staat bent om geheel zelfstandig de financiële administratie te voeren voor kleine bedrijven en organisaties. Daarnaast laat je zien kennis te hebben over verzekeringen, wetgeving en ondernemingsvormen. Examen doen of meer weten over het diploma STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden? Klik dan op deze link
Ik heb een vraag aan STIBEX
Heb je een vraag? Onze Klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat en telefoon bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Wij zijn ook op maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar per e-mail, chat en telefoon van 18.15 tot 22.15 uur.

Hoe moet ik afronden in de STIBEX examens?

Bij STIBEX dien je uitkomsten af te ronden op twee cijfers achter de komma, tenzij in de vraag iets anders wordt vermeld. De regel bij STIBEX is dat de afronding pas mag plaatsvinden aan het eind van de berekening. STIBEX probeert daarbij zoveel mogelijk te voorkomen dat kandidaten door tussentijdse afrondingen op een fout antwoord uitkomen. 
 
STIBEX heeft een vraag voor jou!
Elke maand vind je in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een STIBEX-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij STIBEX! Ditmaal komt de oefenvraag uit het STIBEX-examen Basiskennis Boekhouden. Wil je meer oefenvragen maken? Klik op deze link en doe onze demotoets STIBEX Basiskennis Boekhouden. Op onze site vind je uiteraard ook demotoetsen voor alle overige STIBEX-examens. 

Een onderneming beschikt over de volgende gegevens:
•    De totale kosten zijn € 140.000 bij een afzet van 80.000 eenheden.
•    De totale kosten zijn € 125.000 bij een afzet van 70.000 eenheden. 
•    De variabele kosten zijn proportioneel variabel.
Bereken de totale constante kosten in deze situatie.


Klik hier voor het juiste antwoord. 
 
Overige Nieuwsberichten
Demotoetsen nieuwe examens
Wil je oefenen met de nieuwe examens van STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden? Dat kan! Om je voor te bereiden op een STIBEX-examen is het goed om de bijbehorende gratis demotoets te maken. De demotoets geeft je een idee van de examenstof en de manier waarop die stof wordt getoetst. De nieuwe demotoetsen van STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden zijn gebaseerd op dezelfde toetstermen en voldoen aan dezelfde toetsmatrijzen als de nieuwe examens. 
Principerekeningschema voortaan als PDF in de nieuwe examens
Bij de boekhoud- en bedrijfsadministratie-examens van STIBEX mogen de kandidaten het STIBEX Principerekeningschema als hulpmiddel gebruiken. Voorheen werd deze op papier uitgereikt. In de nieuwe examens zal dit principerekeningschema digitaal worden toegevoegd als PDF. Wil je het schema bekijken, dan kun je altijd terugbladeren binnen het examen. Zo heb je het schema altijd bij de hand!
STIBEX actief op LinkedIn
Sinds kort kun je STIBEX ook volgen via LinkedIn. Via onze LinkedIn-Pagina blijf je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en kun je een inhoudelijke discussie starten of een vraag aan ons stellen. 


Volg ons daarom nu op
LinkedIn.. Klik hier om onze LinkedIn-pagina te bekijken en te volgen. 

 
STIBEX

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 088 - 73 20 00 | info@stibex.nl |
| Onze klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat en telefoon bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Op maandag- tot en met donderdagavond zijn wij ook 's avonds bereikbaar  van 18.15-22.15 |

Website - Inloggen

Copyright © 2016 STIBEX - Alle rechten voorbehouden.