Copy
Nieuwsbrief SVMNIVO juli 2016
 
Bekijk deze e-mail in uw browser
Ditmaal staat de nieuwsbrief in het teken van het Vakbekwaamheidsexamen. We beginnen deze nieuwsbrief echter met belangrijk nieuws betreffende de inschrijvingen in het A-RMT en K-RMT Registers. Ook leest u meer over het aanvragen van een vrijstelling!

SVMNIVO wenst u een fijne vakantie. Natuurlijk is SVMNIVO gewoon geopend in de zomer. Onderaan deze nieuwsbrief vindt u onze aangepaste openingstijden. In september zullen wij u via onze nieuwsbrief weer van al het nieuws van SVMNIVO voorzien. 
Waarom u zich voor 1 oktober 2016 moet inschrijven in het A-RMT of K-RMT
Hebt u een SVMNIVO diploma en twijfelt u of u zich wil inschrijven in het K-RMT of A-RMT register? Wij willen u erop wijzen dat per 1 oktober 2016 de eisen om u in te schrijven in onze registers worden aangescherpt. Lees hieronder meer over de voordelen van een inschrijving in een van de registers en wacht niet langer!  Lees meer
Toelatingscriteria A-RMT & K-RMT register aangescherpt per 1 oktober 2016
Wilt u zich voor het eerst inschrijven in het A-RMT of K-RMT register en heeft u een relevant theoriediploma dat  meer dan 10 jaar geleden is uitgegeven, dan zult u opnieuw een praktijktoets moeten afleggen om uw vakbekwaamheid aan te tonen. 

Voor het A-RMT is dit het Praktijktoets Assistent Makelaar Wonen en voor het K-RMT is dit het Vakbekwaamheidsexamen.
Ander theorie diploma? Vraag een vrijstelling aan
SVMNIVO start met het toekennen van vrijstellingen voor de theorie-examens van de assistent makelaar, Aanvullende theorie en Basistheorie Taxateur o.z U kunt vrijstelling aanvragen voor één of meerdere theorie-examens door een vrijstellingsverzoek voor de betreffende theorie-examens in te dienen voor de assistent makelaar, Basistheorie Taxateur o.z of de Aanvullende theorie. Lees meer
Fréderique Klijberg ’Ik vond de sfeer bij het examen heel relaxed’
Fréderique Klijberg heeft 19 jaar in het bankwezen gewerkt totdat zij besloot aan een nieuwe uitdaging te beginnen. ‘Ik wist dat ik dit werk niet nog eens 20 jaar wilde gaan doen. Dit gezien het feit dat de functie in de afgelopen jaren dusdanig is veranderd door de nieuwe wet – en regelgeving.’ Fréderique is gaan nadenken over een carrièreswitch en toen de mogelijkheid zich voordeed besloot ze de wereld van de makelaardij te betreden. Lees meer
Iedere makelaar of taxateur die zich wil laten certificeren heeft allereerst het basisdiploma nodig. Het diploma 'Basistheorie Taxateur o.z.' bevat daarom die leerstof die voor iedere makelaar/taxateur noodzakelijk is. Wanneer u in het K-RMT register ingeschreven wil staan dient u ook het diploma Aanvullend Wonen Makelaar-taxateur o.z. te behalen. Een onderdeel van dit diploma is het Vakbekwaamheidsexamen. Al deze examens boekt u in via uw SVMNIVO account. 
Ik ben aangesteld als productcoördinator bij SVMNIVO. Inmiddels werk ik al anderhalf jaar met plezier bij SVMNIVO. Eén van mijn taken is het coördineren van het vakbekwaamheidsexamen.  Ik heb verschillende taken zoals plannen, begeleiden, monitoren en evalueren. Bij het vakbekwaamheidsexamen is altijd een assessor aanwezig. Lees meer
Ik heb een vraag aan SVMNIVO
Hebt u een vraag? Onze Klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. ’s Avonds zijn wij van maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar van 18.15 tot 22.15 uur. Ook zijn wij op zaterdag van 13:30 tot 17:30 uur bereikbaar.  Met uitzondering van de zomermaanden en feestdagen.
Welk tijdsplan en stappenplan kan ik aanhouden voor het Vakbekwaamheidsexamen Makelaar Wonen? 
1.
 U ontvangt na inschrijving direct de inloggegevens voor de examenomgeving per e-mail.
2. Indienen van een onderwerp voor het visiestuk via de examenomgeving. U ontvangt binnen vier weken een goedkeuring of een gemotiveerde afkeuring voor het door u ingediende onderwerp.
3. Schrijven en indienen van een visiestuk plus het maken van een brochure. Indienen van de stukken doet u  in de examenomgeving. U ontvangt binnen vier weken de beoordeling van uw visiestuk en brochure. Bij een voldoende wordt u uitgenodigd voor het mondeling examen.

U ontvangt binnen vier weken een goedkeuring of een gemotiveerde afkeuring voor het door u ingediende visiestuk  Het mondeling vindt ongeveer drie weken na de goedkeuring plaats.

4. Het mondelinge examen zelf vindt plaats op de Fultonbaan 80 te Nieuwegein. U ontvangt uiterlijk binnen zes weken de uitslag van het vakbekwaamheidsexamen via de examenomgeving.
SVMNIVO heeft een vraag aan u
Elke maand vindt u in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een SVMNIVO-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij SVMNIVO! Ditmaal heeft de oefenvraag te maken met het Bouwkunde-A examen. Wilt u meer oefenvragen maken? Klik op deze link voor meer informatie over onze proeftoetsen.
Wat is de benaming van onderstaande steen?

A) drijfsteen
B) betonsteen
C) cellenbetonsteen

Klik hier voor het juiste antwoord. 
Overige nieuwsberichten
Hieronder een kleine sfeerimpressie van onze tweede diploma uitreiking!
Bekijk onze facebookpagina voor alle foto's
Unique op zoek naar WOZ-kandidaten
‘Als je een ander niet ziet staan, loop je ook jezelf voorbij.’ Een mooie quote van de oprichter van uitzendbureau Unique, Alex Mulder. Unique – opgericht in 1972 – is uitzendbureau van het eerste uur en ontwikkelt zich sindsdien tot grenzeloze HR-partner voor werkend en ondernemend Nederland. SVMNIVO spreekt met Vivian Thijssen, vestigingsmanager van Unique in Zwolle. Zij krijgt de laatste tijd veel aanvragen binnen voor WOZ-kandidaten. Lees meer
.
Vacature: Junior taxateur met WOZ/BAG Kennis
Unique is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een junior adviseur vastgoed/ taxateur. De medewerker ondersteunt en adviseert klanten met verschillende vormen van dienstverlening, zowel projectmatig als op detacheringsbasis. Je ondersteunt publieke organisaties met uiteenlopende taxaties. Het gaat met name om gemeenten, maar ook provincies en andere publieke organisaties. Lees meer
Aangepaste openingstijden van 1 juli tot 31 augustus 2016
Maandag 8.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 17.00 uur 
Vrijdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tevens zijn wij eenmaal in de maand op zaterdag geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur
Twitter
Faceboook
LinkedIn
SVMNIVO

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 030 - 60 230 60 | Whatsapp 06 - 83 36 05 99 | info@svmnivo.nl |

Website - Inloggen

Copyright © 2016 SVMNIVO - Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to e.vanderwerf@examenadviesburo.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Examenadviesburo B.V. · Fultonbaan 80 · Nieuwegein, Utrecht 3439 NE · Netherlands