Copy
Nieuwsbrief SVMNIVO mei 2016
 
Bekijk deze e-mail in uw browser
Het thema van deze nieuwsbrief is de REV-titel (Recognised European Valuer) die taxateurs kunnen behalen. We hebben Remko den Hartog over de REV-titel geïnterviewd. In dit interview leest u waarom hij vindt dat de titel Recognised European Valuer een echte verdiepingsslag is. Daarnaast beantwoorden we de meest gestelde vragen over de REV-titel en het assessment. Uiteraard vindt u ook de overige vaste rubrieken terug in de deze nieuwsbrief. 
Remko den Hartog: ‘REV is een verdiepingsslag’
Remko den Hartog zit al bijna 20 jaar in het taxatievak. Hij is begonnen als brandtaxateur en voert al ruim 15 jaar zowel brand- als commerciële taxaties uit. Daarnaast mag hij de titel REV-taxateur dragen en is hij assessor voor het REV-assessment bij SVMNIVO. Wij stelden hem enkele vragen.

Lees meer
Recognised European Valuer (REV)
Altijd al een Europees erkende titel willen hebben? Als taxateur van commercieel vastgoed of landelijk vastgoed kunt u hiervoor opgaan!
De internationaal erkende en beschermde titel Recognised European Valuer (REV) wordt toegekend aan taxateurs commercieel vastgoed die voldoen aan de voorwaarden die door The European Group of Valuers' Associations (TEGoVA) gesteld zijn. Taxateurs met een REV-titel voldoen aan de European Valuation Standards (EVS) waardoor hun taxaties binnen heel Europa gelden.

Wilt u in het bezit van deze REV-titel komen, dan moet u een assessment afleggen. Dit assessment bestaat uit 3 onderdelen. Welke onderdelen u dient te behalen vindt u hier.
REV-titel (Recognised European Valuer) behalen?
De internationaal erkende en beschermde titel Recognised European Valuer (REV) wordt toegekend aan taxateurs commercieel en/of agrarisch vastgoed die voldoen aan de voorwaarden die door The European Group of Valuers' Associations (TEGoVA) gesteld zijn. Wilt u ook dat uw taxaties gelden binnen heel Europa? Behaal dan uw REV-titel. Lees hier hoe u dit kunt doen. 
Ik heb een vraag aan SVMNIVO
Hebt u een vraag? Onze Klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. ’s Avonds zijn wij van maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar van 18.15 tot 22.15 uur. Ook zijn wij op zaterdag van 13:30 tot 17:30 uur bereikbaar. 
Hoelang is het REV-certificaat geldig? 
Als u met goed gevolg het assessment hebt afgesloten, wordt u door uw branche- of beroepsorganisatie bij TEGoVA voorgedragen voor de REV-titel. De REV-titel wordt 2 keer per jaar geldig verklaard: in juni (indien u het assessment voor 1 april hebt gehaald) en in december (indien u het assessment voor 1 oktober hebt gehaald).

Dit REV-certificaat is 5 jaar geldig en expireert op de einddatum die op het certificaat vermeld staat. Aansluitend kan de REV-titel met een periode van 5 jaar verlengd worden. Overige informatie hierover kunt u vinden op de site van uw branche- of beroepsorganisatie.

SVMNIVO heeft een vraag aan u
Elke maand vindt u in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een SVMNIVO-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij SVMNIVO! Ditmaal heeft de oefenvraag te maken met de Actualiteitentoets voor hercertificering Wonen. De Actualiteitentoets Wonen 2016 is gebaseerd op diverse syllabi. Eén daarvan is Energiebesparing/duurzaamheid. Wilt u meer oefenvragen maken? Klik op deze link voor meer informatie over onze proeftoetsen.

Welke afbeelding geeft een omvormer weer?
Klik hier voor het juiste antwoord
Overige nieuwsberichten
Periode 6: A-RMT en K-RMT onderwerpen zijn bekend
Vanaf 1 augustus 2016 begint alweer de zesde hercertificeringsperiode. De onderwerpen voor deze periode zijn bekend. Net als voor de huidige periode hebt u keuze uit drie onderwerpen. De A-RMT'er kiest één onderwerp (= één hercertificeringsbijeenkomst). De K-RMT'er moet twee onderwerpen (= twee hercertificeringsbijeenkomsten) kiezen en volgen. U kunt dus ook deze periode weer het onderwerp kiezen dat het beste bij uw interesse aansluit.
De onderwerpen zijn: 
- Actualiteiten huur en verhuur voor de specialisten 
- Ethisch of niet ethisch?
- Goed adviseren? Gebruik de middelen


Nieuwsgierig naar de inhoud? Kijk u dan snel op de website http://www.krmtnivo.nl/nl/p52258932a636e/hercertificering.html
Inschrijven voor de bijeenkomsten in het najaar van 2016 is vanaf begin mei 2016 mogelijk via uw account.
Hulpmiddelen Praktijktoets Landelijk Vastgoed
Naar het examen Landelijk Vastgoed, op 10 en 11 mei 2016, mogen verschillende hulpmiddelen worden meegenomen. Hieronder vallen onder andere de KWIN Akkerbouw en KWIN Veehouderij voor dag 1 en KWIN Glastuinbouw en KWIN Fruitteelt voor dag 2. De originele exemplaren van deze boeken mogen mee worden genomen naar het examen, mits hier niet in is geschreven.

Daarnaast mogen ook uitgedeelde boekjes door de opleider van deze KWIN’s worden meegenomen, mits deze gebonden zijn, vrij van aantekeningen zijn en deze echt door de opleider zijn versterkt. Boekjes die niet afkomstig zijn van een opleider, mogen niet worden meegenomen.
Geslaagde eerste diploma uitreiking
Afgelopen dinsdag 26 april 2016 hebben wij twaalf kandidaten mogen feliciteren met het behalen van hun diploma. Het was de eerste diplomauitreiking die wij als SVMNIVO hebben gedaan. De foto’s van deze diplomauitreiking zijn gepost op onze social media. Wij wensen de kandidaten veel succes met hun verdere carrière.
Twitter
Faceboook
LinkedIn
SVMNIVO

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 030 - 60 230 60 | Whatsapp 06 - 83 36 05 99 | info@svmnivo.nl |

Website - Inloggen

Copyright © 2016 SVMNIVO - Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to f.scheer@examenadviesburo.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Examenadviesburo B.V. · Fultonbaan 80 · Nieuwegein, Utrecht 3439 NE · Netherlands