Copy
Nieuwsbrief STIBEX mei 2016
 
Bekijk deze e-mail in je browser
Wist je dat je bij STIBEX al voor 35 euro examen kan doen? Hoe dit precies zit lees je verderop in deze nieuwsbrief. Ook vind je hier het laatste nieuws over het STIBEX Praktijkdiploma Loonadministratie. Natuurlijk staan ook weer alle vaste rubrieken in deze nieuwsbrief. 
Daan Londen: 'Examen is een kunst op zich'
Daan Londen volgt zijn opleiding bij IPD Opleidingen en scoorde een dikke 9.5 voor zijn STIBEX examen Financiering 4. Hij moet alleen nog het STIBEX examen Kostencalculatie behalen en dan mag hij zijn Praktijkdiploma Boekhouden in ontvangst nemen. Wij vroegen Daan Londen hoe hij zich voorbereidt op zijn examens.
'Ik heb mij vooral heel goed voorbereid door onder andere de demotoetsen van STIBEX te maken. Door het maken van deze toetsen krijg je een goede indruk van de manier waarop vragen worden gesteld en welke kennis wordt getoetst. 

Ik hoop door het behalen van dit diploma mijn kansen op het vinden van een baan te vergroten. Misschien ga ik hierna ook nog het STIBEX-diploma Moderne Bedrijfsadministratie behalen.'
Praktijkdiploma Loonadministratie weer te boeken en af te nemen
In de vorige nieuwsbrief gaven we aan dat er binnen de examens van STIBEX Praktijkdiploma Loonadministratie het nodige zou wijzigen. Deze wijzigingen zijn inmiddels verwerkt en sinds 15 april 2016 zijn alle examens binnen deze examenlijn (STIBEX Arbeidsrecht, STIBEX Loon- en sociale wetgeving en STIBEX Loonheffingsregelingen) weer te boeken via je account en af te nemen op één van onze vele toetslocaties door het hele land.
Voor 35 euro examen doen bij STIBEX!
Heb jij examen gedaan bij de Associatie? Stuur jouw uitslagbrief naar info@stibex.nl en krijg een kortingscode waarmee je eenmalig voor slechts 35 euro een examen kan doen bij STIBEX! Deze actie is geldig tot 1 december 2016. 
Opleider aan het woord
Er zijn verschillende opleiders waar jij je kan voorbereiden op een STIBEX examen. In onze nieuwsbrief laten wij elke maand een andere opleider aan het woord. Ditmaal de opleider: IPD. 
Heb je zin in een opleiding Boekhouden en wil je snel aan het werk? Dan ben je bij IPD Opleidingen aan het juiste adres! IPD biedt klassikale lessen van enthousiaste en gecertificeerde docenten. Met veel gratis extra’s: 
  • Vrijblijvende proeflessen ter kennismaking
  • Klassikale examentraining zoveel je wilt
  • Extra beroepsvaardigheidstraining (Excel, Accountview, Communicatie en meer)
  • Netwerkbijeenkomsten en banenmarkten 
Twijfel je of je gaat starten met Basiskennis Boekhouden, Basiskennis Calculatie, Praktijkdiploma Boekhouden of Moderne Bedrijfsadministratie? Doe dan de instaptoets op www.ipd-opleidingen.nl/instaptoets of kom naar een gratis proefles voor studieadvies. Iedereen is welkom bij IPD! Bel voor meer informatie 030-2447730.
Ik heb een vraag aan STIBEX
Heb je een vraag? Onze klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat en telefoon bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Wij zijn ook op maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar per e-mail, chat en telefoon van 18.15 tot 22.15 uur.

STIBEX neemt examens af door middel van de zogenaamde 'Flextoets'. Deze manier van toetsen via de computer is absoluut van deze tijd en bied je veel voordelen. STIBEX werkt samen met verschillende toetscentra in Nederland, zodat je examen kunt afleggen op elk moment dat er een toetsplek beschikbaar is. Voor het afleggen van een Flextoets is er nauwelijk computerkennis vereist. 
STIBEX heeft een vraag voor jou
Elke maand vind je in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een STIBEX-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij STIBEX! Ditmaal komt de oefenvraag uit het STIBEX-examen Arbeidsrecht . Wil je meer oefenvragen maken? Klik op deze link en doe onze demotoets Arbeidsrecht. Op onze site vind je uiteraard ook demotoetsen voor alle overige STIBEX-examens. 
Een werknemer kan zijn werkgever verzoeken om aanpassing van de arbeidsduur. Welke voorwaarde geldt voor zo'n verzoek?
  • De werknemer moet minimaal een halfjaar in dienst zijn.
  • De werknemer moet minimaal een jaar in dienst zijn.
  • De werknemer moet een vast dienstverband hebben.
Klik hier voor het juiste antwoord
Overige nieuwsberichten
STIBEX Praktijkdiploma Loonadministratie
Het STIBEX Praktijkdiploma Loonadministratie is hét diploma voor diegenen die werken of willen werken binnen de salarisadministratie. Met het behalen van het Praktijkdiploma Loonadministratie laat je zien dat je in staat bent om geheel zelfstandig de loonadministratie te voeren voor kleine bedrijven en organisaties. Daarnaast laat je zien kennis te hebben over sociale verzekeringen, arbeidsrecht en loonbelasting. Het examen boek je via je account
Registers STIBEX
Zodra je het STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden, STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie of STIBEX Praktijkdiploma Loonadministratie hebt behaald, kan je kosteloos worden opgenomen in één van de registers. Een dag na het examen ontvang je van STIBEX een e-mail waarin wij je uitnodigen om je in te schrijven in het register. Je hoeft alleen de e-mail te bevestigen en je staat ingeschreven! Meer informatie over het register vind je hier
Twitter
Facebook
LinkedIn
STIBEX

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 088 - 732 2000 | info@stibex.nl |


Website - Inloggen

Copyright © 2016 STIBEX- Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to H.Keser@examenadviesburo.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
STIBEX B.V. · Fultonbaan 80 · Nieuwegein, Utrecht 3439 NE · Netherlands