Copy
Nieuwsbrief SVMNIVO juni 2016
 
Bekijk deze e-mail in uw browser
De eerste praktijkexamenrondes Bedrijfsmatig en Landelijk Vastgoed van 2016 zitten erop. Begin juli is er een nieuwe ronde, mits er natuurlijk voldoende aanmeldingen zijn. Wij vroegen Carola Broekhuizen hoe zij het examen Landelijk Vastgoed heeft ervaren en of zij tips heeft voor toekomstige kandidaten. Ook spraken wij met Esther van der Werf. Zij was één van de toezichthouders bij het examen Bedrijfsmatig Vastgoed op 12 en 13 mei 2016.
Bedrijfsmatig Vastgoed: door de ogen van toezichthouder Esther van der Werf
Onlangs heeft de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed plaatsgevonden. Tijdens dit examen doorlopen groepjes kandidaten een bedrijfsruimte, kantoor of winkel om deze te taxeren. Bij zo’n groot examen is het belangrijk dat alles in goede banen wordt geleid. Hier zorgen onder andere de toezichthouders van SVMNIVO voor. Als toezichthouder heb je de taak ervoor te zorgen dat kandidaten de objecten van het examen rustig kunnen bekijken. Kandidaten mogen tijdens het examen niet met elkaar overleggen.  Wij vroegen Esther van der Werf naar haar ervaringen als toezichthouder. Lees meer
Carola Broekhuizen: ‘Ik heb alles eruit gehaald wat er in zit’
Carola Broekhuizen is 22 jaar en werkt als assistent-accountant bij Van Deutekom Administratie. Bij dit bedrijf verzorgt zij voornamelijk de boekhouding voor agrarische bedrijven. Op 10 en 11 mei 2016 heeft zij meegedaan aan de tweedaagse Praktijktoets Landelijk Vastgoed in agglomeratie Wijk bij Duurstede, Houten en Bunnik. Wij vroegen haar hoe zij de Praktijktoets Landelijk Vastgoed heeft ervaren. Lees meer
Enquête Praktijkexamen Landelijk of Bedrijfsmatig Vastgoed:
Heeft u onlangs deelgenomen aan het SVMNIVO Praktijkexamen Landelijk of Bedrijfsmatig Vastgoed? SVMNIVO is benieuwd hoe dit is bevallen. Aan de hand van uw ervaringen kan SVMNIVO haar dienstverlening bijstellen naar de wensen van de kandidaten. Klik hier wanneer u de enquête Praktijktoets Bedrijfsmatig of Landelijk Vastgoed nog niet heeft ingevuld.
SVMNIVO heeft de kandidaten van Bedrijfsmatig Vastgoed voorzien en ook de uitslag van het examen Landelijk Vastgoed is gepubliceerd. Bent u gezakt of wilt u voor de eerste keer het examen afleggen? Meld u dan zo snel mogelijk aan via uw account. De examens in juli gaan namelijk alleen door bij voldoende aanmeldingen!
Ik heb een vraag aan SVMNIVO
Hebt u een vraag? Onze Klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat, Whatsapp en telefoon bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. ’s Avonds zijn wij van maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar van 18.15 tot 22.15 uur. Ook zijn wij op zaterdag van 13:30 tot 17:30 uur bereikbaar. 

Kan ik oefenen voor de Praktijktoets Bedrijfsmatig- of Landelijk Vastgoed?
Via het demoprogramma Robbie kunt u de functionaliteiten van het examenprogramma oefenen. In het examenprogramma staan twee taxatierapporten en de twintig schriftelijke vragen. Via onderstaande link kunt u het examenprogramma downloaden, wanneer u klikt op ‘Demoversie Robbie (Wonen)’. Let op de huidige demo is nog afgestemd op Wonen/MKB. U kunt inloggen met kandidaatnummer 123456.

Klik hier voor het downloaden van Robbie
SVMNIVO heeft een vraag aan u
Elke maand vindt u in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een SVMNIVO-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij SVMNIVO! Ditmaal heeft de oefenvraag te maken met het Bouwkunde-B examen. Wilt u meer oefenvragen maken? Klik op deze link voor meer informatie over onze proeftoetsen.
Een bloot eigenaar heeft grond uitgegeven in erfpacht tegen een voor de looptijd of voor het tijdvak vooruitbetaalde canon. Bij welke duur vertegenwoordigt het bloot eigendom de hoogste waarde?

A.    eeuwigdurende erfpacht
B.    tijdelijke erfpacht voor 75 jaar
C.    voortdurende erfpacht met tijdvakken van 50 jaar

Klik hier voor het juiste antwoord
Overige nieuwsberichten
Hulpmiddelen Praktijktoets Landelijk Vastgoed
Naar het examen Landelijk Vastgoed, op 5 en 6 juli 2016, mogen verschillende hulpmiddelen worden meegenomen. Hieronder vallen onder andere de KWIN Akkerbouw en KWIN Veehouderij voor dag 1 en KWIN Glastuinbouw en de KWIN Fruitteelt voor dag 2. De originele exemplaren van deze boeken mogen mee worden genomen naar het examen, mits hier niet in is geschreven.

Daarnaast mogen ook uitgedeelde boekjes door de opleider van deze KWIN’s worden meegenomen, mits deze gebonden zijn, vrij van aantekeningen zijn en deze echt door de opleider zijn verstrekt. Boekjes die niet afkomstig zijn van een opleider, mogen niet worden meegenomen.
Bekijk onze oude nieuwsbrieven
Bent u na het lezen enthousiast geworden over deze nieuwsbrief? Bekijk dan hier al onze oude nieuwsbrieven van het afgelopen half jaar.
Twitter
Faceboook
LinkedIn
SVMNIVO

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 030 - 60 230 60 | Whatsapp 06 - 83 36 05 99 | info@svmnivo.nl |

Website - Inloggen

Copyright © 2016 SVMNIVO - Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to f.scheer@examenadviesburo.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Examenadviesburo B.V. · Fultonbaan 80 · Nieuwegein, Utrecht 3439 NE · Netherlands