Copy
Nieuwsbrief STIBEX februari 2016
View this email in your browser
Deze nieuwsbrief staat in het teken van de STIBEX examens Moderne Bedrijfsadministratie. Wanneer gaan deze nieuwe examens online en wanneer kun je je inschrijven voor deze examens? Ook lees je meer over de toetsmatrijzen rondom de STIBEX examens Moderne Bedrijfsadministratie. Uiteraard vind je ook al het overige nieuws rondom STIBEX in deze nieuwsbrief. 
Nieuwe examens STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie vanaf 15 februari 2016 te boeken
Het veld van opleiding en examinering in de financieel-administratieve sector verandert en STIBEX verandert mee! Zoals aangekondigd zijn op 1 januari 2016 de compleet vernieuwde examens binnen de modules van STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden ‘aan’ gegaan. Sinds die datum zijn de examens te boeken en worden ze afgenomen op de toetslocaties door het hele land.  Lees meer
Definitieve toetstermen en toetsmatrijzen Moderne Bedrijfsadministratie gepubliceerd
De vernieuwde toetstermen en toetsmatrijzen van STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie zijn in december en januari onder voorbehoud op de website van STIBEX gepubliceerd. In overleg met de examencommissies van de bijbehorende vakken zijn nog enkele aanpassingen gedaan. De belangrijkste aanpassingen hebben plaatsgevonden in de toetsmatrijzen van Bedrijfsadministratie 5 en Financiering 5. Lees meer
Veelgevraagd diploma: Moderne Bedrijfsadministratie
In de financieel-administratieve sector is veel vraag naar goed opgeleide mensen met verstand van zaken (op het gebied van onder andere bedrijfseconomie, administratie en rapportage) die zelfstandig kunnen werken. Met het diploma STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie op zak ben je in staat aan al deze vragen te voldoen.
STIBEX heeft een vraag voor jou!
Elke maand vind je in onze nieuwsbrief een oefenvraag uit een STIBEX-examen. Een perfecte manier om te oefenen voor het examen bij STIBEX! Ditmaal komt de oefenvraag uit het STIBEX-examen Bedrijfsadministratie 4. Wil je meer oefenvragen maken? Klik op deze link en doe onze demotoets STIBEX Bedrijfsadministratie 4. Op onze site vind je uiteraard ook demotoetsen voor alle overige STIBEX-examens. 

De eigenaresse van een bloemenwinkel brengt op vrijdagavond de inhoud van de kassa ad. € 14.600 naar de nachtkluis van haar bank. Het betreft de contante verkopen van de afgelopen week. Hierdoor wordt het geld bijgeschreven op de rekening van haar banktegoed. Na het storten in de nachtkluis ontvangt zij een stortingsbewijs. Hoe luidt de journaalpost van het stortingsbewijs?

A.

B


C.


Klik hier voor het juiste antwoord
Ik heb een vraag aan STIBEX
Heb je een vraag? Onze Klantenservice is op werkdagen per e-mail, chat en telefoon bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Wij zijn ook op maandag- tot en met donderdagavond bereikbaar per e-mail, chat en telefoon van 18.15 tot 22.15 uur.
Hoe kan ik oefenen voor mijn examen?
Een demotoets geeft een goede weergave van hoe een examen eruit ziet en hoe het systeem werkt. Hoewel we ernaar streven om de demotoetsen zoveel mogelijk te laten aansluiten op de echte examens, kunnen hier inhoudelijk geen rechten aan worden ontleend. Na het maken van uw proeftoets kunt u uw fout beantwoorde vragen bekijken. Hierbij staat ook de feedback aangegeven. Eventuele fouten kun je per e-mail aan ons kenbaar maken. Wij nemen je opmerking in behandeling en indien van toepassing passen wij de vraag aan.

 
Overige nieuwsberichten
Lentekorting: examens binnen Assistent Boekhouder, Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie sterk in prijs verlaagd!
De winter is bijna voorbij, het zonnetje begint al hier en daar door te breken en de krokusjes komen al uit de grond! STIBEX gaat mee in de lentegevoelens en biedt graag een lentekorting aan, aan haar kandidaten. De nieuwe examens binnen STIBEX Assistent Boekhouder, Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie worden daarom sterk in prijs verlaagd.

De examens binnen STIBEX Assistent Boekhouder en STIBEX Praktijkdiploma Boekhouden worden € 155 per stuk (€ 280 per twee, € 385 per drie).

De examens binnen STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie worden € 175 per stuk (€ 330 per twee, € 470 per drie). De kortingen via de opleider blijven gewoon geldig! Profiteer dus van deze mooie prijzen. Klik hier voor de nieuwe tarievenlijst van STIBEX 

 
Examenvraag Nieuwsbrief januari 2016
In de nieuwsbrief vanjanuari stond helaas niet het juiste antwoord  bij de oefenvraag. Klik hier om nogmaals de oefenvraag te bekijken met hierbij het juiste antwoord. 
Krijg korting op je examen!
Heb je binnenkort examen? Via je opleider krijg je €15 korting op je examen! Zo betaal je in plaats van €155 slechts €140 voor bijvoorbeeld je STIBEX-examen Basiskennis Calculatie. Je opleider ontvangt van ons couponcodes om aan studenten uit te delen. Vraag daarom aan je docent om deze couponcode. Heeft je opleider deze codes niet? Laat je opleider dan contact opnemen met STIBEX. Op deze manier kun je alsnog €15 korting krijgen op je examen. Klik hier voor meer informatie.
STIBEX

| Fultonbaan 80 | 3439 NE Nieuwegein | Telefoon 088 - 732 2000 | info@stibex.nl |


Website - Inloggen

Copyright © 2016 STIBEX- Alle rechten voorbehouden.