Copy
Een merkwaardige prikkel - Dinsdag 7 juli 2015

Doe goed met je merk

De mensen bij Raackt geloven in menselijk merken. Merken die het belang van consument, aandeelhouder, maatschappij en milieu aan elkaar gelijk stellen. Wij geloven er voor 100% in dat de toekomst die voor ons ligt, er voor organisaties en marketeers één is van goed doen met je merk. 

Bij veel van onze klanten zien we deze tendens gelukkig terugkomen. Het omarmen en steunen van doelen die verdergaan dan het bedrijfsresultaat zijn bij allen aanwezig. De mensen die voor deze merken werken zetten een stap vooruit om het verouderder aandeelhouderswaarde denken stap voor stap te vervangen.
Naast goed doen met je merk zijn er meerdere adviezen om een sterke stap vooruit te maken met je merk. Ter gelegenheid van 8 mensjaren Raackt trakteren wij je graag op 10 ultieme adviezen voor een menselijker - en dus succesvoller - merkbeleid. 10 uiterst waardevolle tips voor de toekomstgerichte ondernemer en marketeer.

Download 10 ultieme adviezen >>

Acht gratis adviesuren

Heeft onze nieuwsbrief u geïnspireerd en wilt u ook met uw merk aan de toekomst werken, neem dan contact met ons op en ontvang een dag gratis advies om ook uw merk sterker en succesvoller te maken. Stuur een e-mail naar belme@datraackt.nl en laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug. Direct bellen kan natuurlijk ook: 06 - 55 77 88 15.

scherp observeren + goed richten = succesvol raken

Raackt | Strijp-S Videolab | Torenallee 20 | 5617 BC | Eindhoven
T. +31 (0)6 55 77 88 15 | E. info@datraackt.nl | W. www.datraackt.nl

 

afmelden    mailing voorkeuren