Copy
In 3 stappen naar succesvol merkmanagement
Casestudy Qteco: De 3 stappen in de praktijk
donderdag 28 januari 2016

In 3 stappen naar succesvol merkmanagement

Merkmanagement als drijvende kracht achter uw merkbelofte

Merkmanagement start voor de meeste organisaties bij het formuleren van een relevante, onderscheidende en authentieke merkbelofte. Vaak een intensief en langdurig project, waardoor het opleveren ervan voor organisaties al een hele overwinning is. Wat meestal volgt is een campagne om de merkbelofte tussen de oren van in- en externe stakeholders te krijgen. Met een afsluitende evaluatie van deze campagne, houdt het merkmanagement bij de meeste organisaties helaas op.
 
Gevaarlijk, want er is meer voor nodig om een sterk merk neer te zetten!

Tijd om merkmanagement op te starten!

Het vakgebied merkmanagement is nog relatief nieuw en veelomvattend. Veel bedrijven en organisaties zien al wel het belang in van het professionaliseren van hun merkmanagement, maar hebben geen idee hoe dit aangepakt kan worden. Raackt gebruikt hiervoor een concreet 3 stappenplan om succesvol merkmanagement binnen de organisatie op te zetten of verder te professionaliseren.
Lees hier over ons '3 stappen' merkmanagement

De 3 stappen in de praktijk

Casestudy: Qteco

Om voor Qteco in drie haalbare stappen tot een onderscheidende marktaanpak en succesvol merkmanagement te komen, is in nauwe samenwerking met directie en medewerkers van Qteco gekeken, hoe we dit doelgericht en betaalbaar konden doen. De casestudy geeft een helder beeld van de positionering, klantgerichtheid en methode die is gebruikt.
Lees hier mee over deze succesvolle case

scherp observeren + goed richten = succesvol raken

Raackt | Strijp-S Videolab | Torenallee 20 | 5617 BC | Eindhoven | T. +31 (0)6 55 77 88 15
Twitter
LinkedIn
Website
Email
afmelden    mailing voorkeuren