Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Resultatet till en tenta ska vara rapporterad in senast 15 arbetsdagar efter examineringstillfälle. Vissa kurser t.ex Endim får dock dispens eftersom det är så många som tentar dem.För mer studenträttigheter, se Lunds Universitets rättighetslista.

Studierådet

Framtidsmässan - Sveriges största karriärevent för och om offentligt sektor

Framtidsmässan är en heldag där universitet- och högskolestudenter samt nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Mässan arrangeras tillsammans med Lunds kommun, Malmö stad och sju studentkårer.
 
VAR: Sparbanken Skåne Arena, Lund
NÄR: Onsdagen den 25 september, kl. 10:00-15:00
HUR: Framtidsmässan är GRATIS! Allt du behöver är att hämta ut din gratisbiljett här: https://www.offentligsektor.nu/event

Maria Sörensson och Karin Cherfils-Karlsson, studie-och karriärvägledare

Ett evenemang som inte kan missas

Gillar du vänner? Gillar du mat? Gillar du gratis? Då är det hög tid att anmäla sig till evenemanget TårbaKartäWFling som sker nu på torsdag. Men gör det snabbt! Anmälan stänger imorgon (måndag) lunch.

Seamus Doyle, Likabehandlingsordförande

Lunchföreläsning med Axis

Hej!
Anmälan till lunchföreläsningen med Axis den 20:e september är nu öppen. Axis är marknadsledande inom nätverksvideo. Flera av deras framgångsrika innovationer har initierats av studenter som samarbetat med dem. Kom och lyssna, det bjuds på gratis lunch!
 
Anmälan: https://fsektionen.se/evenemang/748

Ellen Ek, Projektledare FARAD 2020

Förnämaste F-sektionen!

Torsdagen den 26:e september är det som bekant nollegasque, en ypperligt premium sittning som markerar slutet på nollningen. Detta är dessutom för många nollor den första sittningen med högtidsdräkt som klädkod. Med anledning av detta, kommer vi i Medaljkommittén sitta utanför Hilbertrummet på lunchen fredag den 20:e och måndag den 23:e för att förse er med ordensband. 
 
Det är även möjligt för äldre studenter att köpa funktionärsmedaljer. Glöm inte att ta med er den gamla för att byta in!
 
Var: Utanför Hilbertrummet
När: Under lunchen fredagen den 20:e september, och måndagen den 23:e september.
Glöm inte: Medaljer att byta in
 
Väl mött,

Medaljkommittén

Veckans sanning

Hej allihopa. Denna helg har jag både hunnit med sektionsengagemang i form av frukostservering på nollningen och nationsengagemang på Hallands Nation. Jag är väldigt glad för att ha vänner som är förmän på en student nation för då får jag ta del av andra delar av vad Lunds studentliv har att erbjuda. Man träffar andra människor som gör helt andra grejer än vad vi gör på LTH, vilket är himla trevligt. Om du aldrig har jobbat på nation så vill jag verkligen rekommendera det, alla är väldigt välkomnande!

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp