Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Betyg på prov ska meddelas senast 15 ar- betsdagar efter provtillfället, dock inte senare än två veckor före omprovstillfället. Undantag ges till kurser som många skriver tenta i samtidigt. Till exempel endim.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

Event-veckan för ARKAD 2019 är här!

Under den kommande veckan som leder upp till ARKAD 2019, kommer du ha möjligheten att delta i roliga och inspirerande events måndag till torsdag. Event-veckan kommer bjuda på stand-up komedi, sport och fritid, samt föreläsningar med intressanta företag och personer. Detta är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om fascinerande ämnen och utveckla användbar kunskap för både vardags- och jobbrelaterade ärenden. 
 
För mer information och för att anmäla dig till kommande events, var vänlig och besök vår hemsida på https://www.arkadtlth.se/events/

Johan Ternerot, Information Manager ARKAD 2019

Cykelfixardag

Nu håller prylmästeriet en ny cykelfixardag så kom till oss utanför Mattehuset under lunchen på fredag och smörj kedjan, olja låset och pumpa däcken. Vi kommer också att sälja cykellysen, reflexer och ringklockor.

Magnus Svensson, Prylmästare

Inspirationskväll för FREJAs medlemmar

FREJA bjuder in sina medlemmar till en inspirationskväll med kvinnliga föreläsare från grundblocket för alla tre program. Kvällen kommer börja med en presentation där deltagande föreläsare pratar om sitt arbete på universitetet och om hur det är att vara kvinna inom akademin. Varje föreläsare pratar i ungefär 10 minuter. Efter ungefär en timme övergår eventet till mingel och middag där ni som deltagare har chans att ställa fler frågor direkt till föreläsarna och lära känna dem bättre. 
 
Tid: Torsdagen den 7:e november klockan 17:30-20
Plats: Alumnirummet
Mat: Självkostnadspris
 
Anmälan hittas här: https://www.frejalth.se/evenemang/Mingel-med-föreläsare 

Kramar från FREJAs styrelse

Veckans sanning

Jag var hemma i Småland denna helg och firade min mors 50-årsdag vilket var fantastiskt! Men denna tentaperiod tog musten ur mig och att åka direkt hem till ett party gör att jag fortfarande är ganska trött. Om du, precis som jag, inte fick så mycket avkoppling denna helgen så rekommenderar jag att chilla lite nu i veckan innan inlämningar och tungt plugg kommer igång ordentligt. 

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp