Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Veckans rättighet

Studenterna har rätt att delta i kursvärdering anonymt i förhållande till läraren/ examinatorn.Du kan hitta alla dina rättigheter som student i rättighetslistan på lu.se

Studierådet

Välkommen till en branschkväll om vad det innebär att jobba som Civilingenjör i Riskhantering - 25 november 2019

Syftet med kvällen är att kunna ge er en inblick i hur det är att vara yrkesverksam riskhanteringsingenjör inom ett antal olika branscher.
Presentationer från tre olika branscher. 
När? 25/11 kl 17.15-ca 19 
Var? V:B

Mer information om utbildningen hittar du via http://www.lth.se/utbildning/riskhantering/

Maria Sörensson, SVL

Och vinnaren är...

Hej sektionsmedlemmar! Bland er som fyllde i CEQ- enkäterna för LP4 finns det nu nio lyckliga vinnare av presentkort på Lund City. Vinnarna kommer att kontaktas av oss, studierådsordföranden.
 
Har du inte vunnit? Vill du vinna? Alla studenter som fyllt i ALLA sina CEQ-enkäter för aktuell läsperiod är med i utlottningen. Kanske blir du en av vinnarna för LP1?

Glada hälsningar
Studierådsordförande för F, Pi och Nano

Veckans sanning

Nu i veckan, på måndag, tisdag och eventuellt onsdag kommer sektionsmötet att hållas där sektionsmedlemmarna fattar de stora besluten om sektionen. Om du är medlem i F-sektionen har du rösträtt och kan vara med och besluta om motioner, propositioner och val av funktionärer. Du kan läsa alla motioner och propositioner som det kommer beslutas om på https://fsektionen.se/sida/forum  vilket är väldigt bra att göra innan mötet för att du ska vara förberedd och hinna formulera din åsikt. 

Slutligen vill jag klämma in ett litet musiktips: Idag lyssnade jag på FKA Twigs senaste släpp och började nästan gråta för att det var så vackert (kan också ha varit min bakfylla som gjorde mig lite extra emotionell haha). Albumet heter MAGDALENE och är förmodligen årets bästa album. Ta en promenad, lyssna på det och hänförs av en otrolig piece of art. 

Maja Svensson, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på söndagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Maja Svensson, Sanningsminister

Copyright © 2019 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp