Copy
F-sektionens nyhetsbrev Vecktorn

Träffa LARA

Hej alla nollor (och såklart ni gamlingar också)!
 
Lund Aerospace and Rocketry Association (LARA) är en studentförening för dig som pluggar på Lunds universitet. Vårt mål är att uppmuntra fler studenter att utveckla sina praktiska ingenjörskunskaper genom att bygga raketer. Har du alltid drömt om att bli raketingenjör? Ta chansen och gå med i vår förening! 
 
Den 14e september kl 18 så bjuder vi in er alla på en liten korvgrillning! Lär känna oss och vad vi gör. Ta chansen att lära dig mer om raketteknik på LTH! Alla är välkomna!
 
Om du kommer förbi och snackar med oss, så bjuder vi på en GRATIS korv!
 
NÄR: 14/9 kl 18
VAR: Någonstans på campus (TBD). Håll koll på Facebookeventet för uppdateringar.

LARA

Veckans sanning

Hallå! Vad kul att du kikar in här. Jag hoppas din sommar har varit till belåtenhet och att du haft en bra första läsvecka. För dig som är ny här kan jag informera om att jag i denna spalt brukar bjuda på lite smått och gott. Denna vecka har jag valt en sanning som kan vara bra att ha med sig nu när plugget drar igång:

När du hör dig själv säga "Det där behöver jag inte skriva upp, det kommer jag ihåg!" då är det din hjärna som fått hybris och du behöver ta ner den på jorden igen.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Har du en notis till Vecktorn?

Har du någon information du vill sprida till sektionen genom en notis i Vecktorn? Skicka i sådana fall ett mail till mig på sanning@fsektionen.se innan kl. 17 på fredagar. Skriv Vecktorn i ämnesraden och inkludera rubrik, text och avsändare på både svenska och engelska.

Emma Engdahl, Sanningsminister

Copyright © 2021 F-sektionen.

F-sektionen
Matematikhuset Sölvegatan 18
Lund 22362
Sweden

Add us to your address book
Säg upp din prenumeration     Uppdatera dina prenumeringsinställningar  
Email Marketing Powered by Mailchimp